tv förhållande??

Då var det lördag kväll och suget efter fest och hålligång är ett faktum...ohhhh så frustrerande rastlös och uttråkad e vad jag är!!!!!!!!!!!! hatar att sitta kväll efter kväll och glo på tv:n...så himla trist!Sitta och va nå slags Tv sällskap åt sin partner...Hur kul är det?sitta i varsinn soffa och glo...det mest gemensamma man görmär att man skickar skålen till varandra.Nej ush...dom flesta svensson liv ser ju ut på detta vis...hur orkar man?dör man inte av tristessen?eller vänjer man sig kanske,vill inte vänja mig.Är nog ingen framtida svensson,hoppas inte.Det värsta jag vet är bittra kärringar som sitter och ångrar hela sitt trista liv,är sura på alla och allt och lever i hop med en man som dom knappt har sex med och som dom innerst inne inte  ens varit kära i....det e hemskt!
Jag tänker inte sitta där,är alldeles för passionerad som person...NO FUCKING WAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så nu har jag gnällt klart...ihihi

Nej nu ska jag prata med Christian min käre vänmin vän Christian


PUSSSSS och ha en trevlig ICKE svensson kväll ;)

Utkast: på väg ...

på väg in på furuvik
thomas & robin

 bror m barnen
 thomas o barnen
 robin o bror
 robinsson
 ska åka batman
jag o saga åker nyckelpigan
 thomas o alla barn
 bror ,thomas och robin åker
jag o barnen

Utkast: victor innan ...

victor


innan victors fest chefen...Chrille
lovely sister

Friday...

I dag e det fredag..igen...veckorna bara rullar fram,det går så jävla fort.Börjar i alla fall må bättre finally,ska bli så skönt att få orken och humöret tillbaka.helgen kommer att bli jätte lugn,ska inte göra nå speciellt,kanske åka ut till lillebror och umgås kanske jobba oxå...fårse hur det blir..
Just nu fikar jag med Christian o jessica sen,kul att prata lite skit och umgås var sååå längesedan,to long no see.

Har för övrigt hittat min framtida Sambo nr 2...
 Whata dog!!!

Real nice day,after all...

Hello...
Bra dag trots sjukhus besök,lite stressigt i morse: skulle lämna Saga på dagis kl 8 men var lite sen så klockan vart nog 8.15 inte så kul med tanke på att jag skulle vara med Robin hos tandläkaren 8.20,sprang som dårar jag och  lilleman.Robin lagade ett hål och var så duktig,men det gjorde otroligt ont i mammahjärtat när dom tog sprutan och när dom borrade.Efteråt åt vi frukost ute i solskenet innan jag lämnade honom på skolan.Begav mig sedan till Ackis och tog ett tungt men ändå rätt beslut där,känns skönt trots allt att det snart är över.
Annars har inget nytt hänt,fortfarande lite deppiga över husförlusten..Men det går säkerligen flera tåg. I morgon kommer min älskade farmor o farfar hit,saknat dom massor massor ska bli så kul att träffa dom var mer än en månad sedan.Sen på fredag kommer jag att träffa Jessica my wife som oxå var alldeles för länge sedan jag träffade hoppas jag mår så pass bra att jag kan cykla och se hennes nya hem...är otroligt nyfiken.
Nej nu ska det betalas räkningar..
skickar en stor puss till pappa,veronica carina o Bella i Grekland!!!!saknar dem massvis

PUSS TILL ER ALLA!!!


ledsen,deppig och less

Fick i dag beskedet  att säljaren av huset ÅNGRAT sig och inte vill sälja huset längre,då har vi sedan i fredags väntat på att hon ska godkänna vårat bud + att i fredags sa mäklaren att allt var så gott som klart. Så nu sitter man här med alla drömmar slagna i spillror...vi som verkligen fastnat förr detta hus och redan flyttat dit i våra tankar..nej ush jävla skit! Veckan börjar ju toppen...eller hur.

I morgon ska jag till läkaren ang mitt andra problem..och hoppas allt är ur världen till helgen då jag jobbar och som det ser ut nu sover jag så gott som bort livet,är nog tröttast i stan el nåt :)Hoppas bara att inte det inte kommer att krocka med jobbet.

Ska sms min kära kusin Maria nu och kolla om våran fika kan ske i veckan eller om hon har det lättare nästkommande vecka.Känner att jag behöver mina nära och kära vänner just nu..

Ska försöka att bli lite glad nu för familjens skull,ska laga hela familjens favorit rätt:Lasagne med fetaost...

puss på er!!!
 en härlig bild på thomas o sebbe från den lilla sommaren som varit..

väntar & väntar..

Hatar att vänta..är alldeles för otålig som person..Väntar och har väntat på att säljaren ska godkänna vårat bud som vi lagt på huset,verkar just nu som vi får vänta tills på Måndag för besked.Och det är ju inte ens männskligt..ska vi sitta här hela helgen och bara vänta och vänta på ett av dom viktigaste beskeden i vårat liv? Riktigt dåligt!
Just nu kretsar livet enbart runt flytt,hus och små renoverings grejer i lägenheten..fixar dom sista små detaljerna i fall det blir visning snart.Håll tummarna nu att vi blir Knutby bor  :)

Skulle ha jobbat i morgon men jag mår jätte dåligt(kroppsligt och lite psykiskt) vill dock inte gå in närmare eftersom jag vill hålla det privat,mår som sagt uselt och måste bara vila mig nu...känns trist då jag verkligen hör o häpna:saknat jobbet!gillar verkligen att jobba dock skulle det behövas några justeringar och jobbet skulle vara perfekt,gillar både människorna och miljön!Men som sagt får vara hemma i morgon och vila mig rejält ska jobba mycket veckan som kommer.
Ska oxå fika med min kusin Maria i kommande vecka,år och dagar sedan vi sågs...saknar henne massvis och ska banne mig se till att vi ses nu!

nu ska jag kika på en film och bara vila....puss till er allamaken trött i soffan
min tomat planta..GRYM
saga bakar bullar

älskade bror o josse o thomas
no comments
thomas o Sebbe
inför reggaefestivalen
fulla, hemskt fulla men ack så kul
rasta syster :)
i taxin t festivalen




visningen

Har i dag varit på visning på en toppen fin villa...den var som skapt för oss alla..Kändes så perfekt redan när vi kom dit,visst det är hur mycket som helst att göra men det har ju oxå det sin charm och det är ju ett stort + att maken är händig och arbetssam ;)Älskar själv allt som har med trädgård och inredning att göra... Så nu hålls tummar och tår att budgivningen är till våran favör....ohhhh vill så gärna ha detta hus!!!!!!!!!!!!!!!!kan knappt tänka på nått annat är så såld!!vill inte bo i stan längre pga många faktorer!!nej nu ska pratas och små och planeras med min älskling och ett glas vin... här är THA HOUSE

to day's the day..

Godmorgon!
I dag ska vi till banken ang lånelöfte,är sjukt nervös!Vill bara att klockan ska vara 3 så vi vet hur det blir,kan knappast vänta.Tror denna dag kommer att bli mycket låååång.

Annars vad har jag gjort? Allt och inget..Min syster sov här från söndag till måndag,vi bakade kanelbulllar och bara pratade,känns som vi ses alltför sällan,men det e svårt att ses eftersom hon jobbar i Knutby..längtar i alla fall efter henne massor!
Nu ska jag väcka barnen...uppdaterar senare...pusss

fortfarande sjuka..

Säger bara fy  och ush vilken trist vecka,har varit sjuka till och från sedan i Måndags.Tror att vi blivit friska och då blir nästa i familjen sjuk,det bara går runt runt,blir skapligt less.lilla Saga är sjuk just nu,alldeles matt är min lilla flicka nu på kvällen pekade hon bara på sängen och ville sova..min älskade lilla gumma.Är hellre sjuk själv än att barnen är det.
I morgon är vi bjudna på kräftskiva hos svärföräldrarna,hoppas verkligen att vi är någolunda pigga så vi kan mummsa kräftor och kalasa bland nära o kära.
I  dag har vi förresten fått våran lägenhet värderad vi köpte den för 880.000 och fick den värderad till 1,1 miljon.en riktigt glad nyhet! :) så nu vankas bank besök på Tisdag...vill inte berätta för mycket,men det är lite stora saker i görningen..
ska äta nötter nu och ta en öl och fira lite...pusssss

Magsjuka på ingång?

Tror vi har magsjuka el dyl på ingång i familjen..
Saga är dålig och har spytt 2 ggr,Robin har migrän och ligger och sover och han mår oxå illa men det kan ju vara migränen,jag känner mig lite lätt illamående har gjort det hela dagen,så vi får se,håller tummar och tår att det bara är nån liten bassilusk.har mycket att göra i veckan har verkligen inte tid att bli sjuk.
Annars har dagen spenderats med pappa och ute i K-town med restrerande familj,,Veronicas kille Robert var där och han lagade mat..jättegott!sen städade jag och pysslade åt pappsen som har så mycket nu..stackarn han måste vara helt slut..min lilla pappa..
nu ska jag lägga mig och kolla film,,,säsong 1 av weeds blir det nog...pusssssss

Alive and kicking:)

Haha lite mer levande i dag än i går..Har varit på en toppen reggaefestival,den bästa kanske..Riktigt grymma artister och super trevligt folk ett stort + för den goda maten!Dock var det välldigt lerigt,och Veronica ramlade 2 ggr i leran men va fan e det festival så är det!!Längtar redan till nästa år!!
Nej nu är det tillbaks till verkligheten,sista tiden har ju mest festivalen snurrat i mitt huvud,så på det sättet e det skönt att det är över..Veckan är Robins sista sommarlovs vecka så jag har tänkt att bara umgås en massa med honom,fredagen ska vi äta kräftor hos svärföräldrarna och kanske sova kvar...mumma



flera bilder läggs upp senare...

nu ska jag natta lilla prinsessan!!!!PUSSSSSS

sweet life...

Alltså som jag skrev tidigare i dag så såg molnen på min reggae-himmel mörka ut,och vad händer?Min underbara make kommer hem efter en hel del trix o fix med 2 biljetter!en till mig och en till veronica,så nu är det bara börja ladda upp!Reggae musik på inte alltför obarnvänlig-sov-nivå och en kall öl på balkongen thats SWEET LIFE!!haha Thomas är dock inget fan av reggae så snart får jag väll spara mig till fredagen.

Annars har jag haft en toppen dag varit med Robin vi har städat förrådet och efter det åt vi en god frukost.Sen har jag målat Sagas säng och vårat bord på balkongen och även bakom ett av elementen i va:rummet.Sen gjordes det köttgryta och färskpotatis,Emma från jobbet var oxå förbi och fikade,kul att träffa henne var jätte längesedan jag träffade henne.Mamma kom förbi oxå åt middag här och fikade.På kvällen har jag och Saga målat och tittat på Madicken...mys pys dag
KRAM PÅ ER !!!!!!!

Reggaefestivalen..1 dag kvar

God morgon på er alla!Hoppas ni sovit lika gött som jag..blev väkt av Emma pemma från jobbet som behövde hjälp i dag,kändes så taskigt eftersom jag verkligen inte kan i dag..har fullt upp..tyvärr.
Det hemskaste och tristaste har inträffat...ska antagligen inte gå på reggaefestivalen som börjar i morgon :( alltså jag har längtat ihjäl mig,till och med haft nerräkning sen det var 100 dagar kvar och allt,var såå glad nu när det äntligen närmade sig.Blir oxå så jävla less på människor som är så fördomsfulla och menar på att det bara är en massa knarkare där och tror att alla bara flummar och röker hasch...säger bara suck åt trångsynta svenskar!!!Det är en toppen festival med underbar musik och en massa super trevliga människor,och det är klart det förekommer droger men det gör det ju överallt nu för tiden.Hade polisen satt in lika många resurser på ex skolavslutningen i uppsala eller sista April skulle dom hitta minst lika många hasch tomtar som uppe på festival området,men nej! säger bara: ush ush ush!

NU tänker jag bara hålla tummarna att allt löser sig så min reggaedansanta rumpa får befinna sig på området i år oxå och då jävlar ska det dansas!!!
Puss o god morgon...sorry för ett gnälligt inlägg
saknar sommaren






uppdatering..

Är så glad att operationen är klar!!Att allt gick bra!!Är så hemskt när någon som står en nära blir sjuk,man känner sig så hjälplös.Alla hemska scenarier som spelas upp,och att det är precis i det ögonblicket man VERKLIGEN förstår hur mycket man älskar den människan och hur viktig den är,trist att hemska saker ska behöva hända för att man ska sluta ta nära och kära förgivet!!!
Är i alla fall evigt tacksam att allt gått bra!!!kan knappt vänta tills du kommer hem och vi kan ses mera!!!


...........

fick nyss höra att en välldigt nära människa i min familj ligger på sjukhus och akut opereras just nu....Alla mina tankar och min kärlek till dej!!!!Allt måste gå bra!!!!ÄLSKAR DEJ!!!!!!!!!!


Lördagen

min lördag har varit bra..dock lite trött,fick nog bara ca 2 timmars sömn i natt eftersom Saga har sparkats,trängts och sen värmen.Sen blir man ju lite stressad när man vet att klockan ringer 4.30 oxå,och då blir det ju ännu svårare att sova.I alla fall haft en toppen dag på jobbet,min syster har nu äntligen börjat éxtra där oxå så i dag var hennes första dag,och det gick super!märks så tydligt när människor har vana samt intresse för det dom gör,hahaha kändes som hon alltid jobbat där.Första dagen på läääänge man inte behövde jobba över,riktigt härligt!När jag och syster skulle cykla hem spöregnade det så hem kom 2 dränkta katter hahaha
har varit hos lillebror och josse i deras nya hus oxå,och huset är helt underbart!är så glad för deras skull även fast jag redan nu saknar dom som bara den!!!Det är ju ändå dem vi umgås mest med men nu får vi åka dit och då kan vi även sova kvar,ska bli skönt att inte behöva stress fika bara utan att vi även ibland kan ta det lungt en hel kväll!

I dag är det bara 1 dag kvar av Älsklings semester,känns jätte trist.Kommer verkligen att sakna att ha honom hemma,kunna äta mysig frukost i solen tillsammans och bara njuta,hade verkligen velat firat lite i kväll med räkor och vin men tyvärr e vi alldeles för dåliga på att planera utan mera impuls människor,och när denna ide trädde fram så var bolaget stängt...men det går flera tåg!
nu ska jag duscha...och i morgon ska jag lägga upp nya kort!!!puss på er!!

RSS 2.0