NYCKELN I MORGON

Oh gud vilken flytt panik jag har... Så många frågor,så många tankar.Känns som hjärnan går på högvarv.Är mest orolig för hur barnen ska trivas,hur det ska gå på dagis/skola,Robin och kompisar...det är massvis som snurrar runt i huvudet.Känns oxå jobbigt att inte kunna jobba så mycket som jag vill,Saga är ju utan dagis till och med den 25/11 och sen så är det inskolning på ca 2 veckor,och lagom när den är klar e det jullov...sen börjas det om.Ska kolla med Carina om hon vill vara med Saga,Saga vill så gärna åka till SIN morfar & Ina...

I morgon jobbas det sen vid 10 måste jag springa förbi banken ska ju skriva och få nycklar till HUSET sen tillbaka till jobbet..Sen hem laga mat sen beger vi oss ut till KNUTBY och vårat hus,ska sätta upp lampor och fixa lite...Längtar verkligen,kan säga att mina tankar upptas av INREDNING...ska dokumentera allt!!Låta bloggläsarna följa hur 70-tals villan turns in to a WHITE ROMANTIC HOME,,
Snart älskade Syster,Pappa,Ina Kommer jag..Ska även bli kul att bo nära Maria och släkten.Kommer dock att tvinga min mamma,Jessica,Therese,Emma att komma och våldgästa mig.
nu ska jag packa klartt!!
PUSS PUSS i morgon e det min sista dag på bloggen på ett tag :( kommer att sakna det

One day to go...

Fredag kl 10 är nyckeln till huset våran! 1 dag kvar i uppsala sen blir man Knutby bo..Ush vad läskigt det känns! Har nog kalla flytt fötter!
Hela kvällen har vi packat,inte alls mycket kvar att packa nu..känns dock konstigt att hela ens hem numera ligger i kartonger och hemmet ser ut som ett lager.Längtar verkligen tills vi kommit i ordning i Huset,längtar även tills vardagen är på plats igen..Nu väntas inskolningar och en sjuuukt stor renovering,så det kommer ta ett tag innan man kan bara sitta och njuta framför datan..
I morgon ska jag jobba,börjar kl 8 eftersom jag lämnar Saga på dagis kl 7.30...ska bli kul,man får passa på att jobba nu medans man kan..

SOV gott folk och fähundar!!!

En stund i ensamhet

Hemma från jobbet nu,klockan ringde 5.00 i morse,men kände mig mot förmodan jätte pigg.Åkte ner till jobbet tidigare i tron om en lugn skön frukost innan jag började,men fanns inte en chans att äta då matsalen var full.Gick sjukt bra att jobba i dag!Efter jobbet gick jag och Therese på stan en stund,kollade stövlar , löning på fredag.Ska då inhandla 3 par som jag hittade i dag.
Mat-delen har gått bra so far...nu ska det tränas innan jag hämtar Saga...

Puss puss
Fyllona i fredags :)

massvis att göra...GAHHH

Har stora problem att hinna blogga för tillfället...Får nyckeln till huset på FREDAG om 3 dagar,så här packas det för fullt..Helt sjukt vad med grejer man äger!!!Och det är såå mycket att ordna,adressändring,telefon och dyl.Fick även beskedet att det kunde ta ca 25 dagar innan router ochboxen till tv:n kommer???? helt sjukt...ska jag göra då??hihi sitter ju nån timme varje kväll vid min vän datan.

I morgon vankas jobb + att jag & Therese ska börja våran viktnedgång i morgon :) känner mig jätte inspirerad och taggad...ska verkligen lyckas denna gång, 5 kg ska jag gå ner! Väger i dagsläget ca 58 kg! Så i morgon ska jag åka ner tidigare till jobbet för att kunna hinna få i mig en stadig frukost med Therese.Ska även sluta med sambo-fett-fällan dvs sitta och "mysa" med tilltugg framför tv:n alltför ofta!Sen ska det även kämpas med träning, finns tydligen Gym ute iKnutby som ska besökas,blir nog att besöka cancer grillen oxå (solarium)..
Nu börjar systrar i jeans filmen...har läst boken and i loved it...


Älskade pappa tänker på dig!!!Vill bara att du ska bli frisk,Älskar dej mer än ord kan beskriva!Du är min bästa vän,och jag har dig att tacka för allt!!!

Fjortisfylle -Fredag

Vilken helg...

Fredagen =Fest=För mycket alkohol

Mötte Therese på stan efter att hon slutat jobba,vi gick runt och köpte party måsten ,så som strumpbyxor,klänning,smink mm.Gick förbi jobbet ett tag och pratade med Viktor (kocken) och Ann-Charlotte,tog en kaffe och sen begav vi oss till ICa.Haha korgen på ica fylldes med groggvirke i alla former,pan pizza,chips och cigg.Såg inte alls ut som en party korg ?Sen hämtade vi Saga på dagis och Robin komoxå hem från skolan.vi kollade film med barnen och lekte.Vid 15 tiden kom Conny och hämtade Robin,och vid 16 så åkte Thomas och Saga ut till farmor o farfar(sagas).
1:a misstaget: Började dricka redan efter klockan 16.Drack 2 öl var snabbt och effektivt...Trodde på fullaste allvar att det var bra att grunda med öl??Har inte lärt mig nått dom sista åren!Vi duschade och sminkade oss och drack drinkar spelade sjukt hög trallvänlig musik,sjöng för fulla halsar BOKSTAVLIGT talat..vid kl 20.00 kom Emma vars första kommentar var: Annso är du full??svarade dock med ett fnitter bara..Strax efter anlände Älskade syster och Evelina, vi dansade sminkade oss(again) och drack. Misstag Nr 2: Fisherman shots... Resten av kvällen är sjukt dimmig... Innehöll allt som en fjortisfylla ska: Skratt,gråt och flams... Vill verkligen be om ursäkt för en del beteenden,dom drabbade vet vilka dom är!Samt tacka alla vänner för stöd och tröst,då jag fick nått slags fylle-dillerium..
Jag & Therese blev alldeles för fulla för krogen och vid 1 så praktiskt taget dog vi... Emma har nog fotobevisen...själv var jag för full för att ens hitta kameran.

LÖRDAGEN: bestodd av bakfylla och fylleångest...Har märkt att jag alltid drabbas av fylleångest ihop med bakfylla??WHY...så trist.Hade i alla fall en toppen lördag med ett mysigt avslut...Jag o Thomas låg i soffan och kollade på BOND och åt allt onyttigt i världen.Somnade vid 22..

SÖNDAG:OHHHH vad härligt att vakna pigg. Känner som vanligt:ska aldrig mera dricka sprit!!Ha ha har väll upprepat denna fras ca 1 miljon ggr nu...
Saga och jag har myst och kollat tv. väckte Thomas vid 8.30 med presenter.Han fick pengar till verktyg och lotter..Ska gratta min pappa senare,ska ju på kalas eftersom Brors Isak fyller 3 år och då grattar jag min älskade pappa på samma gång.
 Älskade Pappa och Thomas!

THE Mascara??

 Kan ju alltid hoppas!!

e nog stans tröttaste???eller

Skit vad jag hatar att inte kunna somna,detta hemska scenarium inträffade mig natten till i dag.Kollade på klockan 4.16 sista gången,somnade efter det och min skönsjungande mobil väckte mig 5.15 säger bara USH vilken tröttis jag var på jobbet i dag...SORRY mina underbara vänner! Kan oxå tillägga att jag pratade lite väl för länge med Emma i telefon så jag var ganska uppspelt när jag gick och la mig..kanske lite förklaring till sömnbristen??
Efter min sega dag på jobbet träffade jag min sjukt SAKNADE syster på stan,vi gick runt och letade & letade efter den perfekta FREDAGS outfiten...men hittade nada,inte ett dyfft!!!GAHH hatar att ha pengar men inte kunna hitta nåt.Vill bara ha ett svart,tajt fodral(klänning) ska det vara så svårt?? Köpte dock nya mascaran från Loreal "collagen" får se vad jag tycker,är ganska kräsen på mascaror.Vill ha riktiga "Bimbo fransar" haha !recension utlovas!!!

På fredag e det dags för FEST,lika bra att passa på innan man bor i vildmarken.Ska bli kul,hoppas dock på ett moget och förståndigt alkohol intag!Trist att bli för full,helst när man e värdinnan :)

Nu vankas säng för denna sömngångare...Puss puss på er!!!

No work today!

Min lediga dag!
I dag ringde kl 6.45 i stället för 5.15...så skönt med sov morgon! Ska i dag bara njuta,får se vad som göras skall.. Nu ska morgonkaffe och cigg intagas sen blir det en lååång dusch.
Så ha en god morgon allihopa!


Me love.....

Jag älskar måndags TV:n,fan grymma program på 3:an... svårt att slita sig,men lovade som sagt lite bilder för en gångs skull.

Tårtan som jag & mamma gjorde
 Älskade pappa o maken
 Mina älsklingar!Lillebror& farfar
Underbara Carina underhåller barnen
Älskade mamma& Thomas
Farmor,mamma,Syster,svärfar
Min älskling blåser ut ljus
Saga & Sebbe leker
Syster & brors barn
 Syster, Ella ;Isak,Josse


Det var lite bilder från kalaset!

Nu vankas säng och sköööön sömn!!!


Sov gott hottentott!!!PUSSS

oj,oj,oj

Vilken dag...

Jobbat med Therese i dag,har som vanligt haft skitkul tillsammans!Först jobbade vi frukosten,sen kom alla varor från servera,sen städade vi matsal+lobbyn +Wc, sen dukade vi lunch 30 personer + serverade den,sen städade vi puben + wc sen dukade vi av och diskade efter lunchen...SÅÅÅÅ grymma vi är!!! :)  Jobbar grymt bra och snabbt tillsammans! Trivs så bra på jobbet,stämningen är på topp!!!
Efter jobbet så hämtade jag Saga på dagis,gick hem och sen dess har det varit massa mys och lek!Kvällen kommer nog innehålla lite läxläsning och ett avkopplande bad!!

I morgon e jag ledig,så jag och Saga ska bara ha kul,hon vill dock gärna åka till mammas jobb och äta frukost...så det kanske vi gör!Sen blir det nog lekpark och en skön middags lur!

Är fortfarande medtagen efter kalas helgen...GUD vilket jobb och vad med folk...men ack så trevligt!Älskar att ha mina nära o kära runtom mig!!!Ska bli skönt med ett hus så man kan bjuda på middagar och umgås...Kort från kalaset läggs in i kväll...

Nu ska jag vänta på att min ÄLSKADE syster ringer!!!

Puss puss

RSS 2.0