Död åt tjockis tv:n

i dag slocknade våran tjockis tv för gott,i morse när vi  kulle kolla nyheter osv så funkade den inte.den var bara helt svart.Så nu är den borta och begraven.ha ha och redan ersatt av en slimmad snygg SAMSUNG... Jag är mycket nöjd medans Thomas är i exstas!
Annars har dagen bestått av spaning efter matsalsbord,nya stövlar och pippifilmer och modellbils-färg.Hittade färger,filmer men inte ett enda bord som föll oss i smaken..Så svårt vill ha ett bord som är mörkbrunt/svart,det kommer passa jättebra till dom nya tapeterna(vita).Ska tapetsera och måla om vid senare tillfälle!Snygga stövlar är ju totalt omöjligt att hitta helst när man redan vet vad man söker..nej i värsta fall får jag kolla nätet efter dom rätta!
Pusselipuss
image24Nästan lika vår skönhet :)

kvällen här

Jaha då var den här dagen slut,,vilken kort dag det har varit.Känns som jag knappt hunnit någonting.Mår bättre nu än tidigare i dag,behövde nog bara lite vila och mat.
Har som tidigre sagt inte gjort speciellt mycket i dag(ångest)hade velat gjort massssor,men det är en dag i morgon oxå.Får försöka få lite gjort då.
Thomas har träffat Annelies bebis i dag (stolt morbror),lyckos han som fick snusa bebis! vill oxå,men vågar inte eftersom jag inte känner mig topp frisk,får se kanske kan träffa dom framåt helgen.
Ska kolla på rent hus nu..en massa äkliga skitiga hem...blä!!
Sleep tight,don't let the bed bugs bite!!!

lite bilder

dagens matsyster&Thomas m öl och räkmacka!min frukostRobin spelarvårat sovrumvardagsrummet

oh nej..

fan hoppas jag inte håller på att bli sjuk,har dödligt ont i huvudet :(orkar inte bli sjuk,det e så jobbigt att vara sjuk speciellt när man har barn.Började i går att träna med vikter igen,kändes jätte skönt.Ska träna varannan dag styrka hela kroppen,och sen börja med stavgång(vet att det ser töntigt ut)men det e grym allsidig träning samt fettförbränning=hög...nej nu ska jag ta en alvedon och viiila.uppdaterar dagen senare..pözzz

25/2 måndag..

Fy fan vilken dag..ush mått dåligt hela förmiddagen.I går kväll fick vi hem våran nya kyl & frys,blev jätte snyggt.På kvällen så gjorde jag & Thomas i ordning i köket,drack några öl och spelade yatzy,jätte trevligt hade vi.Dock därför jag varit dunder dålig i dag.Sov till kl 12 och sen gjorde jag köttgryta och potatis.Nu på kvällen har vi varit på Gränby och köpt bebis kläder till Annelis bebis Sebastian som föddes i morse..nästan så man blir lite bebis sugen :)nej
nu ska jag lägga Saga.Hoppas Veronica älskling kommer i morgon:)saknar henne!!!

Puss på dej

Äntligen ledig:)

Så skönt att helgen är slut(har jobbat lördag,söndag) Har känt mig så trött+att jag har ont i ryggen,börjar väll bli gammal.Resten av dagen kommer att bli jätte lugn,Robin har precis kommit hem från sin pappa,han har varit där i 4 dagar,varit så tyst och tomt utan honom här hemma!!!min älskade stora kille!
nej nu kallar badet..pözzzzzz

sååå jävla less!!!!!!!!

E så jävla less!!I går kväll när jag skulle göra mig klar för natten så vad fan kommer krypandes i badrummet?Jo en äcklig spindel!Skrek på Thomas som kom springandes visade honom precis var äcklet gömde sig..och vad händer?Jo den smiter el nåt för Thomas hittade den inte..Så i natt har jag sovit med ena ögat öppet!För alla som inte vet så har jag sjukaste spindel fobin,och förra året var vårt hem praktiskt taget invaderat av dessa 8 benta djur.Och det var inga små utan riktigt stora för att vara svenska spindlar.I alla fall forsätter detta så tar jag mitt pick och pack och flyttar till ett spindelfritt näste.
Nej dagen har varit ok(trots 8 bent gäst) har städat,spelat m Robin och nu ska jag laga mat.Kyckling med grönsaker och nudlar.
pussselipussimage17

Dagen slut dåå!

I dag har jag varit effektiv :) lite i alla fall.
Saga vaknade kl 6.15 men eftersom Thomas redan var vaken så gick han upp med henne och drack välling och mös i soffan till Pippi långstrump(vad annars)..Låg själv och drog mig lite till kaffet var klart,min gulliga älskling vet precis vad hans kvinna behöver för att vakna till liv och bli människa,kan nog inte leva utan mitt morgon kaffe!Lämnade Saga på dagis,Thomas åkte ut till min käre far och hjälpte honom med köksrenoveringen.Gick hem och sminkade mig och åt frukost med älsklings syster(risifrutti) sen dammsög hon och jag gjorde mig klar,åkte ner på stan hade möte på jobbet.Mötet gick bra pratade om en massa rörande arbetet..trevligt att träffa alla oxå!
lagade middag Korv,potatis och pepparotsås lite kokta grönsaker oxå.Åt bara lite mat men mycket grönsaker,har gått ner ett kg snart  så lite glad e jag allt!Vill gärna börja träna oxå..funderar på att ALLVARLIGT börja med raska morgonpromenader 4 ggr i veckan,hoppas på att käre Jess vill gå med ska fråga hrenne i morgon...
nej nu ska jag kolla klart på house!!!
Natti natti!!!!!!!!!!
jag o Emma :) fulla och glada

orgie i smörgåstårtevärlden :)

Oh vilken helg .. Eftersom Thomas fyllt år så vi haft släkten här på kalas,i lördags var vi 17 stycken här(massa smörgåstårta) och i dag var mamma & Kjell här(mer smörgåstårta)..så just nu vill jag aldrig mera se nån smörgåstårta!Fast det var oxå välldigt trevligt att träffa alla,synd bara att alla hade bråttom hem,precis när man började komma i rolig stämmning så gick dom en efter en :(
Saknar Veronica massor,mestaste trist när hon gick i går!!!!Hon kanske kommer nåt i veckan..
nej ska lägga Saga...
see yaa all!!

Blir så glad...

Av söta bebisar!Har nyss haft Thomas vänner här S+J+ jätte gullig liten bebis,eller liten 10 veckor gammal,i alla fall super trevliga människor som jag hoppas vi kommer träffa snart igen!!!
Thomas har åkt i väg med pappa till Bauhause och sen ska han köpa med sig lunch,som vanligt ska han äta hamburgare och eftersom jag håller lite nyttig profil får jag äta sallad,älskar pasta sallad Mumma!!!!!!
Är så mycket jag vill göra till sommaren..
VILL:

*Fylla läpparna med restylane
*sola otaligt med ggr
*Köpa nya stövlar,jeans(som vanligt),tröjor +annat onödigt!
*operera om mig (nån som vill skänka 50.000 till välgörande ändamål?
*Klippa mer frisyr av håret
*Köpa ny soffa
*måla om i va:rum
*Ok Thomas du vann! ny tv oxå
*Nytt bord +matsalsbord

Ok ja ja verkar väll lite ytlig men det tar jag,det som gör den ena människan lycklig kanske inte passar den andre så e det bara :)

nej måste väll göra lite nytta nu...
Kisses to u!!!!

Godmorgon....

Oh vilken härlig morgon...Bra kallt ute men solen lyser i alla fall,konstigt vad solens strålar och dess värme gör med mig,känner mig glad,pirrig,lycklig you name it!Älskar våren vill bara le!!
I helgen så förde Camillas kille över musik till vår data..helt underbar musik!!!Kan bara tacka,känner man mig vet man att musik är en stor del av mitt liv.Älskar musikens budskap,kan sitta i timmar och lyssna på texter är väl en ganska djup människa.För mig e musik såå mycket inte ofta jag möter likasinnade människor tyvärr,människor verkar nöja sig med Rix fm,synd när det finns sååå mycket annat.I alla fall fick jag Katie melua och jag kan bara säga UNDERBART!!!Vilka texter och vilken röst,vill bara korka upp vinaren med Jess(wife) sitta i timmar och filosofera om livet...miss thoose days!!
Dagen blir i alla fylld av förberedelser inför morgondagen,samt ett röjnings försök i vårt förråd*suck*.Maken blir ju hemma några veckor nu,eftersom det var dåligt med jobb.
Nej ska kila ut och ta en cigg nu och fortsätta njuta av underbara Katie :) Puss till er alla!!!
me& robinsson

sun is shining..

Vilket härligt väder det varit i dag,verkligen så man kände att solen värmde.Blir så glag av solsken längtar till våren och sommaren,vill inte ha nån mer kyla,is och snö!!!
Dagen har annars varit ok,lämnade Saga på dagis i morse,gick hem tvättade en maskin tvätt,dammade lite och åt en NYTTIG frukost för en gång skull :) Vid 10 kom Thomas syster och hämtade mig,hon ska få en bebis om en och en halv vecka så gav oss i väg på en bebis shopping,hade jätte trevligt sen åt vi sallads lunch och hämtade Saga.Fick oss en trevlig pratstund och en liten fika oxå.Vid 3 kom älskade mamma hon hade köpt en klänning och ett sommar set till Saga,såå gulligt!Sen lagade jag wookad kyckling med grönsaker och nudlar,blev jätte gott vi åt lite för mycket både jag & mamma blev så mätta och trötta efter maten.Thomas pappa kom förbi och hälsade på oxå så man kan säga att jag varit hyfsad sällskaplig i dag.I morgag ska jon blir det rask morgon promenad efter Saga gåt  till dagis sen lite styrketräning sen en god gröt frulle..Nu är det andra bullar måste försöka skärpa till mitt leverne,har blivit alldeles för mycket skräpmat och alkohol ingen träning och bara filmkvällar och goff i soffan.Nej nu ska jag först och främst försöka gå ner dom 3kg jag gått upp samt bli pigg igen och därmed basta!!!!
puss på er samt en stor PUSS till min syster!!!

Bilder från helgen..

CamillaLill-thomas&LindaJess&TobbeCam&cissi&jess

GRATTIS ÄLSKLING PÅ DIN DAG<3

Hallå...i dag fyller maken år..28 blir han!
Har inte bloggat på 2 dagar,har varit lite hängig då..i går kom min lilla syster VURRE BURRE till mig :) Vilken rolig dag gårdagen var,morgonen började med en Mc donalds frukost MUMS sen åkte vi till Coop och handlade en massa nyttig och onyttig mat åkte hem la mig i soffan och mös med mannen kikade film medans Saga sov middag.Finns inge skönare än att dra ner persiennerna dagtid och mysa och kolla filmer,klart det finns skönare saker men det e i alla fall bra skönt..
Sen var vi ute och lekte med barnen,super mysigt i det fina vädret,Saga & Robin sprang omkring och lekte.mina älsklingar e såå fina!
I alla fall en toppen dag..kvällen blev trevlig och bra som vanligt,så roligt jag och Veronica(VURRE BURRE)har säkerligen världens sjukaste humor!skrattar jämt åt allt tyvärr delar inte Thomas vår humor,stakarn vi bara skrattar och skrattar och han ser ut som ett frågetecken..ha ha
I dag har vi inte gjort så mycket,varit ute och gått,städat köpt lite presenter till Älskling.I helgen ska vi ha bjudning för släkten så på lördag kommer 21 stycken släktingar,ska bjuda på varm smörgås tårta,sallad och baguette.nej nu ska jag umgås med syster och Thomas..puss puss

snart slut på dagen

Nu är snart dagen slut...kan inte förstå är fortfarande slut sen fredagens bravader:)Har lekt med Saga,badat henne och sen kom Robin hem efter en bra helg hos pappa sin.Thomas kom nyss hem med pizza,var gott men nu är jag överdrivet mätt.Får nog promenera tusen mil el nåt efter alla intag:)I morgon ska jag och Älskling bara mysa när barnen e på dagis respektive skola..Åker nog runt i affärer och kollar e på jakt efter matsalsbord...Kommer att bli snyggt med det i vardagsrummet+att då kan vi ha lite middagsbjudningar i vår kompis krets,nej nu ska jag lägga Saga...puss pussimage3

Helgen som varit..

Vilken helg...
I fredags var jag bjuden till min vän Camilla som fyllt 30 år,hon skulle ha en tillställning med smörgåstårta och vin  samt goda vänner.
Var barnlediga då Robin var i stockholm hos sin far,och Saga var i Knutby hos min lilla-syster.Thomas skulle få av besök av en gammal vän.Jag började göra i ordning mig vid 2,medans Thomas körde ut Veronica och Saga.Drack lite öl,spelade musik och bara njöt..skönt att vara helt ensam hemma för en gång skull.Sen kom Thomas hem och Jonas strax därpå...drack några groggar med dem,ringde taxi och åkte till Jessica.Där var det lite folk så vi drack lite och bara hade det trevligt(började redan bli full).Vid sju gick vi till Cam,där var det massa folk..riktigt trevligt!Det blev en hel del dricka,presentöppning och tjo&tjim..Var så trevligt,många gammla vänner som man tyvärr inte träffar så ofta..Senare på natten drog vi hem till mig&thomas där festen höll på till småtimmarna:)
Vaknade vid elva på lördags morgonen med en välförtjänt baksmälla..Lördagen tillbringades med pyjamas och filmer och massa gott...I alla fall så får det vara lungt ett tag med alkohol,har blivit mycket på sistone många som fyllt år.Både jag och Thomas känner att det är så tråkigt när hela helgen går och vi inte fått något gjort,samt att det går onödigt med pengar som vi borde lägga på annat..
Nu ska jag laga lite mat till mig och Saga,och sen blir det nog lite pippi lånstrump film.Thomas är och lägger golv hos min pappa och Robin borde vara på ingång snart!!Bara min lillasyster som fattas,hon har varit här mkt på sistone och det blir galet tomt utan henne!!saknar henne massor och älskar henne desto mer!!!
puss på er


Blogg oskulden tagen :)

Min dag började väll som alla andra dagar..Klockan började ringa vid 6,snoozade till nästan 7...suck stressigt som vanligt.Gjorde i ordning mig och barnen,var tvungen att sminka mig och göra mig helt klar eftersom jag skulle till Jessica(wife) och äta frukost.Lämnade Saga på dagis och promenerade ner till Jess.
Åt en god frukost med trevligt sällskap,var jätte länge sedan jag var hos Jessica.Saknar ofta Sala-Backe och Jess!!
Vid 10 mötte vi Linda och lilla söta Alfons på Gränby,handlade presenter till Camilla som fyllt 30.Handlade ett jättesnyggt linne och benvärmare till mig själv+ att jag ÄNTLIGEN hittade läppstiftet jag sökt nästan hela livet,har letat efter det perfekta beiga/ljusrosa läppstiftet och Estee Lauder hade det :) 210:- men det va det värt!
Promenerade hem m Sällskap av LInda,jätte skönt med en promenad!
Hemma väntade min älsklings syster Veronica som var såå gullig och hämtade Saga på dagis..Syster och jag städade hemma och sen lagade jag mat..blev Köttfärsås och spaghetti samt ostgratinerad sparris.MUMMA!
Var sen och handlade groggvirke till morgondagens party,på kvällen drack vi varm choklad och doppade tunnbröd mackor..riktigt gott!Borde igentligen inte äta så mycket med tanke på den lilla vikt uppgången..men men jag och Veronica i hop är hopplösa GOFFARE.Nej nu ska ut och blossa lite..och sen lite skönhets-förberedelser inför morgondagen..hoppas festen blir kul och att jag kan hålla mig någolunda normal full : ) puss kram skum banan

RSS 2.0