härligt väder!!!!

I dag har det varit jätte jätte varmt ute...me love!!!Jobbade i morse och som vanligt så var stämmningen glad och rolig!Efteråt begav sig jag, Veronica och Fia och åt kina mat.. det var inte ens gott bara nödvändigt ont eftersom vi höll på att svälta ihjäl.
Annars har dagen bestått av sol sol och lek med barnen.Thomas hade lånat hem en 4 hjuling så han och Robin var ute o åkte i 3-4 timmar Robin var hur nöjd som helst...bara lös om honom!!
tyvärr så är Saga dålig så i morgon blir det inge jobb för min del,Fredags kvällen kommer att tillbringas i goda vänners lag på nån servering i uppsala..ska bli trevligt!!
Natti natt gott folk!!!

solig och jävligt skön dag!!!

haft en toppen dag..
Morgonen började med en rask promenad till mamma där jag & Saga avnjöt en god frukost.Begav oss sedan till Gränby där jag var hoppy shopaholic :) inhandlade 7 toppar till mig själv  och en bok "Mia törnblom-så dumt" + kläder och grejer till barnen.Åt och  även en räksallad och fikade...Promenerade hem Saga somnade i vagnen så jag gjorde iskaffe och la mig i solen och läste nya boken.Den är en självbiografi och handlar om Mia's väg från drogerna...riktigt bra!
Efter middagen begav vi oss på blomjakt handlade massa fina blommor till min nya rabatt!!!

För övrigt mår jag inte så bra då en mycket närastående kvinna i mitt liv blivit misshandlad av sin förre detta kille/man.Kan fan inte fatta hur man kan misshandla och förnedra en annan människa på det viset!!!Älskar denna människa mer än ord kan beskriva och hoppas hon förstår att bara det bästa är bra nog åt henne!!!!

Här e lite foton från den gångna tiden...
ciao!!!!
image96jag njuter i solen
image97min älskade mammaimage98farmor o farfarimage99nya kuddar
image100adidas jackan!
image101adidas again
image102morsdags blommor + reaggebiljett!!!tack mina hjärtan
image103sagas nya säng ej klar dock.
image104mina nya sallads skålar...
image105vårt kök


onsdag

Haft en bra dag,i morse kom Thomas syster hit m sin lilla bebis vi fikade och la in musik på hennes mobil,hade det jätte trevligt och det var så mysigt att gosa bebis oxå.Blir så sugen på ett barn till speciellt när man träffar små underverk.Men thomas vill vänta nått år så det får väll bli så,om han inte ändrar sig vill säga.
Tränat styrka oxå...
Dagens mat intag;

Frukost: 1 tallrik lättyougurt med havrefras och en fullkorns macka med ost

Middag:1/2 tallrik sallad(inte hungrig)

kvällsfika: 2 räkmackor + ett glas champis

2.5 l vatten + kaffe
Nöjd med mitt mat intag i dag..ska väga mig på fredag och kolla hur det gått.Ska bara gå ner 2 kg,så så svårt ska det väll inte vara.
Nu ska jag kolla film och mysa med maken...sov gottiz pözzzzzzz

härlig dag eller vad

jag har haft en toppen dag...Varit så pigg och fått massor gjort.

Dagen började som vanligt sen vid 10 begav jag mig till tandläkaren på min UNDERBARA cykel(tack älskling) lagade 2 hål utan bedövning ilade satan men vafan...vill man va fin.Sen gjorde vi avtryck till mina blekskenor ska bleka tänderna börjar blekningen på måndag åh ska bli såå kul att få bländande leende,kommer väl bara gå runt och le förjämmnan :) svåraste kommer att bli att inte bleka dem för vita alltså att avsluta det hela i tid då jag själv avgör när det hela är klart.
Sen kom min underbara farmor & farfar på en fika...Längtar så mycket till sommaren då vi ska åka till Sigtuna och bo på campingen med dem.
Annars har dagen bestått av storstädning hemma,telefonsamtal till kommunal,vattenfall mm, matlagning och jakten på ADIDAS jackan..besökte i dag 3 affärer men fann ingen snygg.Men skam den som ger sig!!

I går var jag och solade med min syster yster och promenerade  även i 1 1/2 timma åt absolut nyttigt då vi till och med åt morötter till filmen på kvällen.I dag har jag tränat styrka samt promenerat i 40 min.
Ska börja skriva matdagbok oxå.
Dagens matintag:

Frukost: 1 1/2 macka(fullkorn) med ost
Lunch: 1 risifrutti
Middag:Pasta sallad med kassler
kvällsmål: 2 morötter

Har druckit  ca 2.5 liter vatten samt alldeles för många koppar kaffe...

Nej nu ska jag mysa med min Älskling...PUSSSSSSimage95 
Brun va  :)

sunday bloody sunday...

Jaha då var helgen över..Hoppas nu på en vecka full med jobb och solning..
Helgen:
Torsdags fyllde år festade med syster på kvällen hahaha vilka fyllon satt och lyssnade på musik och drack öl firade min dag pratade en massa fast jag kommer knappt ihåg om vad :) hade det i alla fall sjukt trevligt!!(som alltid)
Fredag:BAKIS mådde urk spydde o betedde mig i kapp med syster..Kollade barn filmer med Saga och lekte,på kvällen åkte vi upp på Gränby och jag shoppade skor,kjolar och en topp sen gick Thomas till Bille(kompis t min bror) och där förlustade dom sig i hockey och öl.Jag och syster hade mys pys kväll,tittade på snyft filmer och grät i varsin soffa och åt massa ost bågar(as always)kände verkligen hur mycket jag saknat riktiga mys tjej kvällar!!!
Lördag:Jag Saga och syster var nere på stan,köpte jacka och fikade på Landings,Saga snäll som ett lamm bara mös.Sedan lagade Thomas middag:Vitlöksfylld lövbiff och potatisgratäng MUMMA!!Lovely syster åkte hem och jag o Älskling kikade på film 3:10 to yuma med Russel Crowe riktigt bra fast jag somnade i sluttampen.
Söndagen: Mysig dag  började bra hade sovmorgon i morse sov till 9.30 riktigt skönt!sen åkte vi o storhandlade på coop åkte hem o packade upp ALLT medans Thomas åkte till Knutby och hämtade Syster sen har han byggt en ny säng till Saga,den blev såå fin bild kommer när allt e helt klart.Jag och syster har även solat på sunvision..roligast var "resan" dit & hem jag skjutsade nämligen veronica på cykel..hahaha skrattade typ hela tiden + när jag stegrade!!Nu ska vi kolla tv och bara softa...pözzzzzzzzzzzzz

äldre och visare?

jaha då var man 28 år GAMMAL.. snart 30 år,känner mig i och för sig som 20 men vet inte om det är på gott eller ont.Haft en toppen födelsedag i torsdags..TACK alla underbara vänner och nära och kära för att ni förgyller mitt liv älskar er obeskrivligt mycket!!!här e lite bilder  :) pözzzzzzzzimage90image91image93image94image92image89image87image88

sjuka barn.

I dag e jag hemma med barnen då dom är hängiga och har lite halsont,skulle ha jobbat men tjänar ju mest på att jag e hemma med barnen i stället för att Thomas e det.
Våran dag so far har mest bestått av mys i soffan har kollat på barnfilmer Lotta på bråkmakaragatan och Emil osv så skönt att "slippa" pippi långstrump för ett tag.Jag har även städat skåp och garderober då allt var i en enda oreda.Nu ska jag sova middag med barnen...
image86här vill jag ligga!!!!

Förlåt mig..

Förlåt mig bloggen...har varit en usel bloggare..har jobbat o jobbat och nu äntligen e jag ledig,en dag i alla fall.Veckan som varit har inte innehållt mycket annat än jobb,solen har lyst och värmen har varit sommrig.I Torsdags var jag och Robin nere på Josses jobb och fixade håret..Robin klöpp sig och gjorde ljusa slingor,blev toppen fin mammas lilla kille!Jag avfärgade mitt hår gick från svart till kopparbrun/rött..blev jätte fint! I veckan ska Josse lägga i ljusa slingor och klippa upp det sen ska jag nog va klar for now :)
Har haft stegräknare på mig i 2 dagar och går ca 19.000 steg/dag,promenerar iofs  från stan hem till Årsta då ,men  sporrad att fortsätta i samma anda..Tack gull Emma för jätte trevligt promenad sällskap och jobb sällskp!!!
Nu nalkas sängen...poss poss  och enstor poss toll mon soster hahahaha

jobbat i dag då..

fy fan vilken jävla dag.. kom till jobbet efter sex i morse och möts av det "glada "beskedet att 4 kylar hade gått sönder under natten..alltså en massa mat var helt förstörd + alla  förberedelser inför dagen var förstörda + att vi var en för lite så jobb dagen har endast bestått av STREEESSS.
Väl hemma så la jag mig i soffan o läste lite post sen kom min älskade pappa hit då jag skulle tillaga middag det blev paprika gryta och ris välldigt mumsigt..alltså det e inte bara massa paprika utan även fläskkött strimlat och gräddsås med fransk senap tillsammans med paprikan.välldigt mysig och trevligt hade vi.Förresten på Onsdag ska jag premiär"jobba" med min pappa...NAJS!!!!
Annars har jag bara varit sjuk... till o med sista April :( så det ska ju tas igen med råge..eller hur man nu säger..
nej nu vankas ostbågar och en liten öl och mer hockey..kul?noppimage83min lilla saga
image84maken,mamma o saga uppe i mammas fina lägenhet
image85lovely wife

RSS 2.0