10 år i dag

I dag fyller Robin 10 år :)

Min stora kille!!kan inte fatta att dessa år gått så sjukt fort,varje gång jag tänker på det så blir jag bar chockad o helt förvirrad.När jag var liten och dom "äldre" i släkten sa: Åren går så fort så tänkte jag bara...jajajaja men nu kan jag bara säga FAN vad åren går!
Har i dag (sista tiden) jobbat sen firades Robin med paket och mys middag,eftersom vi snart tar vårt pick o pack o flyttar så ville han sova hos sin kompis Alex ikväll,eftersom dom snart inte ses lika ofta.grattis grattis mammas stora kille!!!Älskar dej sååå!!!

Fredags kvällen består nog mest av en trött Annso...har jobbat mycket,men what a fuck LOVE MY JOB!!!!!


SÄNDER EN EXTRA TANKE TILL MARTINA,TYRA,DANNE,LISA  som har det jobbigt!!!tänker på er!!!



See ya all soon puss

saknaden är olidlig!!!!

Jag saknar min Robin massvis massor!Ush e alldeles tyst hemma när Robin är borta! Eftersom han har lov denna vecka och både jag o Thomas jobbar så fick han vara hos Farmor & farfar vilket han mer än gärna är :) Har precis pratat med honom och då kommer saknaden,den hemska saknaden!Känns så trist att livet ska behöva vara så att man inte ens ska kunna vara hemma med sina barn nån dag på deras lov,att man så fort barnet ens hostar ber att barnet inte håller på att bli sjukt,för man har inte råd att vara hemma i dagens samhälle inte ens för att vårda sina barn...det e ju skamligt!!!


Haft en bra dag annars,dock stressigt.  Thomas har jobbat sent och jag o Saga har bara myst efter dagis...Vi tog även ett lååångt bad,som jag har längtat efter att bada!Har inte badat utan bara duschat sedan Augusti då aborten gjordes,kan bara säga LOVELY!!!Älskar att bada!!


I morgon ska det jobbas igen... Tur man gillar sitt jobb annars :)


Kvällen ska  forsättas med Cityakuten och Prison break...love mondays!!!  PUSSSS pussss

Dags för en ny vecka...nya löften

I dag e jag trött!! Längtar tills jag e ledig,tills jag får sova ut...6 dagar kvar "bara".
Jobbet i dag har gått bra,trots högt gästantal nästan 300 gäster och vi har plats för ca 70 personer...tur inte alla kommer samtidigt då skulle nog ett kaos uppstå..Senare i dag har vi fått lära oss lite servering,det var lite klurigt men det gick bättre än förväntat.Kul att se hur man bär "snyggt" så i morgon ska det övas. Åt en mindre god lunch från SYNDIGA Burger king med tjejerna,inte gott alls!Mår fan riktigt dåligt av hamburgare,tål nog inte det..ush mat att undvika i framtiden!
Kvällen har tillbringats på Coop mer eller mindre i alla fall,har storhandlat.Hade en full stor vagn (scannar) och självklart blev det "koll" så det var bara glatt och plocka upp alla varor och sen packa om dem... Men det känns så skönt att storhandla,ha allt hemma,inte behöva springa och små handla varje dag...kunna laga mat och ha alla ingredienser hemma.
Hoppas jag inte dör av trötthet efter denna vecka,vissa dagar är det först frukosten,sen städning sen lunch servering...Oh my good va jag kommer vara trött Lördag kväll..

Dags för en kvälls cigg sen förbereda inför i morgon...

SOV GOTT!!!!pözzzzz

saturday night fever...

Skönt med lördagar...Har varit ledig i dag,men självklart hade vi nån slags informationsgrej på jobbet klockan ett.Så det var bara glatt att åka dit för 6:e dagen i rad.Jobbar i morgon så då blir det resa med buss nr 6 för sjunde dagen i rad... Jobbar sen 6 dagar i rad again...sen hoppas jag på lite ledighet då jag verkligen behöver styra upp en massa inför flytten...BARA 19 dagar kvar nu...iiiiiii läskigt!!!
Har i dag klippt mig!!Klippt lugg och klippt upp håret massa...känns sjukt ovant,har inte haft lugg förrut och nu helt plötsligt så ser jag mitt eget hår i ögonhöjd...helt skumt!!
 

Min älskade Josse har klippt mig...hon e gryyyyymt duktig!!!!!! Har varit ute hos lillebror och ätit och fikat och fått en frisyr..Fan vi träffar dem så sällan att man får skämmas...Hade i alla fallen toppen trevlig dag!!! trots den icke givande jobb grejen...

Nu vankas Beck & Chips...sen underbara sängen!!! see ya soon makaron

friday night..

Redan fredag veckan har gått sjukt fort...hinner ingenting alls verken hemma eller privat.Hur får folk saker gjort?förstår inte...hinner inte mkt mer än jobba och sköta familj och hem.Hur hinner folk umgås?hur hinner folk någonting alls?
Har haft en bra dag på jobbet,skulle ha slutat  klockan 11 men var kvar och tog lunch serveringen och sen kom det en massa varor oxå... kom hem klockan 13.30 var dock kvar och pratade lite med kockarna och tog nån cigg ;)
Kvällen har tillbringats med trevligheter och även halsbands och armbands görande.Nu sover Saga och Thomas & Robin har cyklat till Årsta hallen och shoppat gotti gott...Själv så tar jag en öl och bara njuter av vetskapen att vara ledig i morgon.Har dock informations möte klockan 13 så måste in till jobbet ett tag i alla fall,lite trist bara då det e min enda lediga dag,,,,men men...I like my job 

Nu ska kvällen avnjutas på bästa sätt...kanske blir lite tv-spel med Robin.

sov gott!!!

Kvällens tips: SE Green street hooligans och njut av bra film och riktigt snygg kille (den ljusa)
 Alltså ej Elijah wood!!!!!! utan hunken brevid


lill lördag

Veckan går så fort,redan onsdag..vart tar all tid vägen? Har dock varit sjukt pigg och oförskämt flitig så jag undrar var detta ska sluta..haft ännu en toppen dag på jobbet!Jobbat med Therese,alltså måste bara säga:Att gud vilken underbart rolig tjej,så snäll och go på alla sätt!Vi kommer verkligen bra överens...längtar redan tills nästa fylleslag med henne,fy fan vad vi hade det kul i Lördags!!!Trivs så bra i hop + att vi är grymma på jobbet hahaha
Annars har dagen innehållit det vanliga,har städat(idag igen) lagat god mat och tränat.Känns så skönt att träna igen + att mina extra kilon nu har rasat bort...så allt känns riktigt toppen bra at the moment!
Känns nästan skyldigt att vara på detta toppen humör!

Lyssnat på underbara Katie Melua i dag...Drömt mig bort bland kärlekstexter...
En favorit text:
If you're a cowboy I would trail you,
If you're a piece of wood I'd nail you to the floor.
If you're a sailboat I would sail you to the shore.
If you're a river I would swim you,
If you're a house I would live in you all my days.
If you're a preacher I'd begin to change my ways.

Sometimes I believe in fate,
But the chances we create,
Always seem to ring more true.
You took a chance on loving me,
I took a chance on loving you.

If I was in jail I know you'd spring me
If I was a telephone you'd ring me all day long
If was in pain I know you'd sing me soothing songs.

Med denna skönsjungande skönhet i mina öron säger jag GOD KVÄLL....pusssss

Tisdagen 21/10...kul rubrik NOT!

Haft en bra dag!Verkligen en topp dag på jobbet.Efter jobbet så åkte jag hem , Robin kom hem tidigare från skolan,han hade migrän då hans glasögon gick sönder i går och utan dem får han lätt migrän.Den här veckan är han hos sin pappa i stockholm så dom pendlar varje dag till skolan,skönt för dom att kunna umgås mera än varannan helg.
i dag har jag verkligen varit skamligt pigg har städat,tränat,lekt med Saga och dockorna,tvättat,fikat med pappa & Carina,handlat,lagat mat,lekt mera,haft skönhets-ritualer,vikt massa tvätt och suttit på msn..hihi det sistnämda var ansträngande  :)Thomas har jobbat sent så jag har haft en kväll för mig själv,riktigt skönt!man behöver få vara hemma själv då & då,bara vara själv med barnen, äta vilken mat man vill kunna smörja in sig med lyxig bodylotion efter badet och gå omkring helt naken utan nåns blickar...är nog en sån person som behöver mina: vara ensam kvällar.

Annars e livet som det ska...i guess, lite förrvirrad och fundersam...men men

God natt och sov gott...tror dock timmen blir sen för min del då jag

hittade massa fint jag gärna inhandlar





Avklarad Måndag

Haft en toppen dag på jobbet riktigt rolig,skrattat välldigt mycket åt våra bravader i Lördags samt haft behagliga 120 gäster endast.Så jobb delen kan man inte klaga på.För övrigt har dagen har varit bra,mötte mamma på stan när jag väntade på bussen hem..Hörde nån bakom mig som ropade:Där är min dotter,vände mig om och där satt mammsen i busskuren...Helt otroligt då hon aldrig ser nått eller nån utan glasögonen.
Dagen har flytit på bra lagat mat,tvättat och nyss tog jag en låång dusch sen smörjde jag in mig med brun utan sol,måste dock lägga mig i solariet snart.I kväll blir det bara att dega i soffan..Cityakuten klockan 21 och efter det prison break som äntligen börjar igen,hoppas bara jag orkar vara vaken..hihi är lite trött.
Blir lite glest med inlägg nu när man jobbar mkt..hinner ingenting...
Nu ska jag äta yougurt och kika TV...PUSSSSSS
 Ok kollar lite för dom HUNKIGA brödernas skull oxå

LÅÅÅÅÅNG SÖNDAG......TREVLIG HELG...

Haft en bra helg,skönt att haft en hel ledig helg.I fredags bjöd jag Robert o barnen o Veronica på middag.Hade det jätte trevligt,en riktig mys middag.Efter maten kom Thomas föräldrar på fika och sen kom även Josse..var en rejäl samling folk.Fredags kvällen blev det nån liten öl och en massa skratt,hade det riktigt trevligt avrundade kvällen med rostade mackor vid 0.30 tiden(typiskt Jag & syster).
Lördagen bakades det för fullt inför Robins födelsedag,mamma och Veronica var här.Kvällen tillbringades med vänner från jobbet...hade en riktigt trevlig kväll!Dagen har dock varit LÅÅÅNG,Thomas har jobbat och jag haft barnen.Vi har varit ute och lekt och även varit inne och myst..är dock sjukt trött så i kvällen avslutas tidigt,kan knappt vänta vill bara sova.I morgon vankas jobb...jobbar nästan hela veckan..

Nu ska Saga läggas...Ha en fortsatt trevlig söndag pussss


Mys pys dag

Haft en underbar dag...Haft båda barnen hemma,Robin var jätte dålig och Saga fick vara hemma och hjälpa mamma ta hand om lilleman.Robins farmor har hämtat honom eftersom jag jobbar i morgon,vill inte att han ska vara hemma själv när han har så hög feber,och Robins farmor & farfar är underbara!Finns inga människor som är så snälla och ställer upp så mycket på Robin som dom gjort/gör.Robin trivs toppen bra där oxå,får knappt hem honom...hihi Ska bli skönt att flytta även för den anledningen att komma närmare dem både för Robins skull och min egen,trivs mycket bra i Eva( robins farmor) sällskap,har precis samma sjuka humor.
Efter middagen så åkte vi ut till bror och familj,fikade och lekte med barnen..Isak är så gullig..pratar en massa och e jätte gos kille.Ella är så mysig,vi ritade prinssesor och hon dansade och hade disco i sitt rum...Saknar min brors barn massor,ska sova där snart och gosa massor massor.Fick oxå träffa Josse och Robert,saknar dom oxå!!!men om 28 dagar så e det bara 10 minuter med bil i mellen oss!

I morgon ska jag jobba på hotellet...ska bli kul!sen på kvällen ska jag & syster ta en drink och spela kort...född korthaj...uppvuxen bland chicago o plump...

God natt o PÖZZZZZZ

Bloggen..God morgon

Vaknade av att min stora älskling Robin kom in till oss vid 5.45,stackarn mådde inge bra alls.Han hadde feber och var jätte hängig.Eftersom alla vaknade så gick vi upp ,gav Robin alvedon och en kall handuk på pannan.Har sovit riktigt gott på nya kudden,vaknade för första gången helt utan huvudvärk och nackont på flera veckor,känner mig otroligt utvilad.Nu har Thomas åkt och jobbat och barnen kollar på morgon bolibompa i soffan,själv ska jag hoppa in i duschen och sen blir det frukost..
Dagen

* Skura badrummet
*Träffa Jessica,om hon vill ses trots sjukt barn hemma
*Kolla igenom räkningar,planera matlista för kommande månad

Har tänkt mig en sån här frisyr med lugg,fast jag har längre hår.

Är så glad att jag spricker...

Ni vet känslan...man bara är så glad utan nån direkt anledning.Haft en bra dag så det kan ju vara lite av en anledning. Har träffat min kära kusin Maria en stund,vi var på second hand och kikade...riktigt trevligt men dock alltför kort stund.Sen lagade jag en super god köttgryta,passade så bra med en mustig gryta i dag när det är så kyligt.Efter maten och disken åkte vi till älskade mamma,ohh gud vad jag saknar min mamma..älskade mammsen.Var där och drack kaffe,barnen lekte och kollade på film,sen fick vi massa mat som mamma hamstrat i sin frys och inte ville ha,fick även en ergonomisk kudde till min onda nacke av henne.Vi bestämde att på lördag ska vi ha bak dag,då ska vi baka en massa med barnen tills Robin fyller år och sen ska hon koka egen köttsoppa..mums hoppas hon sover kvar så vi kan spela lite poker och ta ett glas vin.
 Har som sagt haft en toppen dag... fick även en plattång av mamma så nu ska jag klippa lugg,har en virvel i luggen så därför har det inte blivit nå klipp men nu ska det bli av..

Nu suckar mannen av allt knäppandes från tangenterna..dags att mysa med honom lite...sov gott allihopa..PUSS
 Loke
 Min hårfärg i solskenet
 Hårfärgen inne..skumt inte det minsta röd

solsken ute

Härligt att  morgonen börjar med solsken...Solens strålar gör en såå pigg och glad,synd bara att dom inte är så varma längre.
Dagen ser ut som så

*Dammsuga
*bädda rent i alla sängar
*stretcha då min kropp är stel och behöver massage
*Möta Maria kl 12.30
*förbereda middagen
*??? säkert en massa som jag glömt..

Puus så länge

nattinatt!!!

Nu vankas underbara sängen..måste dock tvätta av mig sminket innan,hatar att man inte gör det INNAN man sjunker ner i soffans värld!Riktigt jobbigt nu när man e trött och bara vill hoppa i sängen.

Har oxå avnjutit House som började i dag,Kan man mer än älska House!!Kan inte bestämma mig jag om han e lite sexig med sitt attitydsproblem... avslutar med ett svagt GRRRR !e nog svag för äldre män innerst inne!Typ Michael Persbrant som jag avnjuter i morgon kväll




och sen har vi ju Al Pacino GRRRR
 

Med dessa underbara män somnar man gott :)

PUSSSSS på er alla mina sömnGURKOR

The day...

Denna dag har inte innehållit allt för mycket spännande..riktigt seg dag om ärligheten ska fram.Men har varit duktig och vilat och inte stressat så mycket i alla fall,sovit middag i 2 timmar och det var riktigt skönt.Men som bekant jävligt tungt att vakna och komma på fötter igen efter "vilan".
En jobbig grej är att min matlust nästan är helt borta efter allt som hänt,är knappt hungrig alls blir mätt på nästan ingenting..och detta är ett mysterium då jag ALLTID är sugen och hungrig på allt JÄMT.Blir dock välldigt svårt att laga mat då jag inte är sugen eller hungrig alls,fantasin tryter liksom.Riktigt trist då jag i vanliga fall älskar att laga mat.
Har oxå drabbats av en extrem huvudvärk varje dag,känns precis som bakfylle huvudvärk..tror dock att det är dags för mig att ordna med glasögon snart ,absolut med tanke på dom senaste dagarna har jag kommit på mig själv med att kolla med bara ett öga..som en skum cyklop människa..hihi sexigt värre...

Lite bilder nu då från sista tiden(vet att jag är grymt dålig på detta)
 

 Saga äter frukost
 Robin morgon tröttis
 Sga blir katt
 Klar kisse miss

Saga på väg till dagis

Hemma från sjukan

Hem kommen från sjukhuset,vid ultraljudet såg dom fortfarande blod i livmodern..men eftersom jag knappt blöder längre så trodde läkaren att det inte behövs nån skrapning utan att kroppen kommer ta hand om det själv.Att göra en skrapning nu kunde tydligen skada livmodern och jag kunde få bestående men,så nu är det bara vila eftersom mitt blodvärde hade sjunkit ytterligare, trots järntablett intag.Ska ringa jobbet och ta några dagar ledigt,då jag verkligen måste komma på fötter igen.Känner mig hoppfull att detta var det sista läkarbesöket då jag nu gått på kvinnokliniken till en sammanlagd kostnad av 790:-  fan har inte råd att vara sjuk!

PUSSSS höres senare

vaken i smyg

Det är precis vad jag är...smyger omkring så att barnen inte vaknar och jag får njuta av morgonen en stund ensam.Älskar verkligen att vara vaken helt ensam + att det är nog bäst för alla eftersom mitt morgon humör inte är det bästa.Vill gärna inte prata eller bli störd dom första 30 minuterna av morgonen ,då jag måste ta ett bloss och dricka kaffe innan jag ens kan kommunicera som folk utan att snäsa och upplevas som lite lätt hotfull ;) Har verkligen ärvt denna ljuvliga egenskap av mamma (pappa påstår det)..
Hahaha ush hemska morgon jag...

Måste verkligen väcka barnen nu...Uppdaterar senare efter sjukan...PUSSSSSS

Din söndag=min Fredag

För mig känns det som Fredag i dag,blir väll så när man jobbat helg.Känns dock "förbjudet" att dricka en Söndag,och folk i en närhet reagerar ungefär:Men dricker du en söndag?Du kan väll inte dricka vin en söndag? Ungefär så har det låtit dom ggr jag har "firat"förbjuden helg en söndags kväll..Så är dock dom flesta inskränkta svenssons dock!

Har precis pratat med kusin Maria,vi pratade om en massa privata,intima sjukt roliga saker,skrattade så det värkte i magen.Ska bli så roligt att flytta,kunna umgås med Maria mera hon är helt underbar!Älskar att skratta mycket,känns precis som efter man fått en utbrott eller gråtit,en lätt känsla som om allt kommit ut..riktigt skönt.

I morgon ska jag åter till Akademiska för att göra ultraljud,hoppas verkligen ,verkligen att allt är som det ska nu,orkar inte att gå igenom någe mer nu..min kropp behöver få bli sig själv nu..Ush har ingen som helst lust på min enda lediga dag att stessa upp dit..Ska vara där klockan 9 oxå...Men men inge att göra nåt åt.

Har i alla fall tittat dom olika skåpluckorna till Nya köket valet står i mellan




Valet står i mellan dessa...får se hur dom ser ut live på ikea först då jag kan bestämma mig!

Saknar min syster massvis!!!Längtar redan tills vi ses!!!!!!!!!!!

Nu ska jag ut och ta ett kvälls-bloss sen vankas skönhets-sömnen men är mer än behövlig!!

PUSSSSSSS

soo nice..

Älskar min man när sovit en skön middag och vaknar till doften av mat!!!Finns inge bättre än att slippa laga mat ibland,helst när man jobbat hela helgen och kroppen värker..Tack min älskling för din förståelse,vet att jag är en riktigt trött människa som gärna sover lite middag...

Nu ska hjälpa Thomas att göra sås sen ska middagen avnjutas!!!
PUSSS

Ps e frisk igen bara en basilusk i går :)


nyvaknare kan ingen vara..

Jag har sovit en stund i hopp att må bättre,somnade som en stock vid 16 och vaknade vid 18 av att Thomas lagade mat och det luktade ljuvligt i hela sovrummet.Han hade gjort pasta &en krämig sås till, åt en liten portion i alla fall och drack cola.Känner mig lite piggare nu,funderar på att ställa mig i en dusch och krypa i pyjamasen.I kväll blir det jätte lungt,ska nog kolla på film och bara gosa in mig under filten.Känner mig i alla fall mycket piggare,vill verkligen inte missa jobbet i morgon då vi på Söndagar har OB..alltså den dagen vi tjänar mest på hela veckan,så ska man bara jobba en dag så e Söndag THE DAY!!!

Allt känns så trist när man inga pengar har...vad finns det att göra som är kul & gratis???typ inget alls... Jag tror jag inte har några gratis intressen alls..Ok på sommaren finns det massor med sk Gratis saker att hitta på,men när vädret bara är grått,regn och rusk vad gör man då... Nu e det i alla fall bara 4 dagar till Lön ..snart 3 dagar :)

Nu sover Saga och Robin är hos sin pappa i Stockholm...så det är alldeles ÖDE här hemma,så tyst..

Hoppas eran lördag kväll blir betydligt mer spännande än min...
Puss puss

mår illa!!!!

Mår jätte illa i dag..Saga spyr o jag har precis spytt jag med..Ush hoppas verkligen att det går över snabbt,eftersom det nalkas jobb i morgon.Har jobbat i dag gick jätte bra,klockan ringde 4.40 i morse fick skjuts av Thomas till jobbet eftersom han skulle hjälpa sin storebror att flytta.Veronica har varit barnvakt åt Saga,så dom har haft en mys dag hemma med film och glass.Märkte på Saga när jag kom hem att hon var dålig,och sen började hon spy..lilla gumman vi har varit sjuk så himla mycket allihopa och nu blir det magsjuka oxå,,,orkar inte bli sjuk..igen..
Har i alla fall haft en riktigt rolig dag på jobbet,Jobbat med Therese,Katarina och sen så kom kocken Victor oxå..han underhöll oss rejält och vi har flamsat och skrattat jätte mycket tillsammans..Verkligen en glad och trevlig kille!Therese är en toppen tjej som jag verkligen har kul med,skönt att ha nån som oxå levt i lååångt förhållande som man kan prata med om förhållandets fram o baksidor,och sen så är hon jätte snäll och rolig oxå.

Är sjukt avundsjuk...Min älskade syster håller på att göra göra sig i ordning hon ska nämligen ut i kväll..och hon e såå fin och glad medans man sitter och ser ut som ett vrak och mår illa som en liten bonus...

YTLIG??

E jag ytlig för att jag en dusch senare samt en viktnedgång på 2kg nyligen bevisat känner mig gladare?trots överhängande pengabrist? hahaha strunt samma är i alla fall på lite gladare humör,samt ser på Lyxfällan och inser att det alltid finns nån som har det värre..
 
Puss o god natt fattiglapp

life sucks

Hatar pengar,eller snarare hatar att ha penga brist vilket vi verkar lida av som en kronisk sjukdom eller dyl..Ush så här illa har vi aldrig haft det!Vill bara gräva en grop och HOPPAS ATT NÅN GRÄVER IGEN DEN.Nej men ush vad pengar e viktigt den som säger nå annat e antingen stenrik eller saknar förstånd!Har fått en räkning på 4000:- AHHH hur fan ska vi trolla fram dem??Vill bara svära järnet som om jag drabbats av torretssyndrom...#"&%&%&

E för arg o tom i huvudet för att fortsätta detta inlägg!!!!!!!!!

Men gladare o trevligare inlägg i morgon utlovas!!!!!!

SOV GOTTT PUSSELIPUSS

Love/hate

10 saker jag hatar VS älskar (förrutom man & barn&familj)

LOVE

1.mackor,I alla dess former.Rostade,varma,kalla. me just love it!
2.Min kudde.Den har varit i grekland,spanien ja överallt.Sover ingenstans utan min kudde
3.muskulösa KILL ryggar..så sexigt vill bara röra inte se :)
4.Att vara brun,finns inget som gör en så "snabb"fräsch
5. Rosa och svart..Allt e vakrare i rosa eller svart
6.Musik..inget gör mig gladare än en riktigt bra låt
7.Ordning & reda,hatar verkligen oreda
8.leenden,har riktigt svårt för människor som alldrig LER.
9.mjukiskläder..älskar mysbyxor längtar tills det e nr 1 på modelistan.Även killar e snygga lite slappt klädda(ibland)
10.Manlighet...ohh älskar manliga män.Gärna händiga med stora händer,starka armar,lite sexig kaxighet och en stor nypa förståelse..grrrrrr

HATE

1.vara överdrivet mätt,lyckas dock alltid med det,äter ofta lite extra
2.Bittra gnälliga människor..SUCK!Sluta gnäll o gör nåt,annars var bara tyst!
3.Humorlösa folk,Kan bero på att jag har överskott på skratt,flams o trams
4.Tå ludd/strump ludd såå äckligt,ser ut som svarta skalbaggar överallt..uhhh
5.telefonköer..finns inge värre än försäkringskassan brukar vara en 20 minuters väntetid,om man har tur..
6.Smuts o oreda hemma,mår psykiskt dåligt av smuts,finns inge värre än skitiga kök & badrum...ÄCKLIGT!
7.Bortskämda /ouppfostrade barn.Ingen mår bra av att göra som dom vill jämt och få vad dom vill.Barn behöver rutiner och regler samt tillsägelse  när dom beter sig illa.
8.människor som lägger sig i är det värsta jag vet,sånna som ska rota i ens privata liv med en Översittar shargong,sånna som alltid ska lägga sig i ens ekonomi och ge "råd"..Hålla jag e snart 30 år och har bott hemmifrån i 12 år nu så jag vet nog en del... SUCK för bittra inbitna svenssons jag e äldst råden.
9.pedofiler,våldtäcksmän,barn/kvinnomisshandlare.Bara ett ord.Sätt dom med dom "vanliga"kriminella,så kan dom "vanliga"slå dom,våldta dem resten av deras misserabla liv..en skam att dom äckliga jävlarna ska få special vård..inget att spara på dessa AVSKUM!
10.spindlar...Har försökt att bli av med min spindel fobi,men det går inte...kan knappt döda en spindel då jag e övertygad om att den kommer att attackera mig..ush o blä för dessa 8 benta hemskheter


Jag är besatt/beroende!!!

Jag har kommit på att en av mina  stora kärlekar e NÖTTER... i alla dess former..Pistage & Cashew e favoriterna men pumpakärnor är inte att förglömma!Kom på mig själv med detta beroende när handen liksom smög i nötter i yougurten nyss.Verkligen älskar dessa olika små goda skapelser!!!!MMMMMMMMM

kvällen har för övrigt varit lugn och skön,Badat Saga,lekt,städat,tvättat och haft lite av en skönhetsstund med nagelmålnig och ansiktmask..riktigt härligt!
Nu är jag så trött så trött...Ska kolla Efterlyst bli lite mörkrädd och arg på alla sjuka människor som går lösa...sen vankas UNDERBARA SKÖNA sängen---
PUSSSS

Hemma igen

I dag har jag jobbat på Hotellet,lite stressigt bara..som vanligt.Hade i alla fall en trevlig dag!Hämtade Saga kl 12 lite stressigt då jag fortfarande var på jobbet kl 11.40,tur nog så kom min gulliga make och hämtade mig och skjutsade mig till dagis.Saga och jag gick och la oss för att sova middag,men jag kunde inte somna?var så trött men kunde fan inte somna.Låg bara o vred o vände...suck!Nu ska barnen gå och handla mjölk då dom promt vill ha pannkaka,jag o Thomas ska äta Pasta med bacon och grönsaker,gillar inte pannkaka alls bara ungspannkaka som mamma gör.

Ush vill så gärna börja träna,känner mig inte pigg då träningen varit borta från min vardag i 6 veckor nu..ska bli skönt att flytta då det tydligen finns Gym där ute,det ska i så fall besökas flitigt!Även solariumet då jag är en av dom blekaste trots tattar-blodet!

Nu vankas det tvätt och dammsugning kanske lite packning oxå...
Puss så länge

överlevt..

Nu är aborten gjord...igen..gick mycket bättre än förväntat.Har mått ganska bra,haft som menssmärtor och blödit en del men överlag mått ok.Riktigt skönt att det är gjort,hoppas jag slipper skrapningen!
Dagen har mest tillbringats i soffan,kollade på Mamma mia som var en stor besvikelse..dom sjöng HELA tiden nästan inge prat alls utan bara sång.Grease är en av mina favorit filmer o det e ju oxå en slags musikal,men i den pratar dom i alla fall ,inte bara sjunger.Ätit massa godis oxå,Veronica och jag låg i varsin soffa och bara goffade och tyckte synd om oss själva..hihi
Mamma kom hit efter jobbet med marknads fynd,klubbor till barnen och en trä mask till mig,den var jätte fin men vet inte riktigt om det är min stil hade ju tänkt mig mer lantlig/modern stil.Men tanken var god!Veronica och jag lagade köttfärsås & fiberpasta riktigt mumsigt!Till och med mamma åt med god aptit...(hon är inte så förtjust i pasta)

I dag åker älskade syster hem...ush kommer bli otroligt tomt när hon åker,man blir så bortskämd med sällskap och massa skratt!Har varit skönt att ha henne här nu när allt varit jobbigt + att hon är otroligt duktig med barnen och att allmänt ta iniativ i hemmet!känns skönt att ha en syster/bästa vän som förstår en utan och innan!

I morgon blir det jobb på hotellet,jobbar till och med söndag!Känns roligt då jag trivs jätte bra! väntar nu på att Thomas ska  komma hem han jobbar fortfarande..stackarn e väll helt slut .
Nu ska jag lägga min övertrötta och sura dotter...puss

The day..

Ja nu har allt börjat,har precis satt in 2 tabletter som ska vidga livmodern och stöta ut fostret.Ska bara ta det lungt och vila hela dagen.Snart är det dags att tvätta,klä på och ge frukost till barnen och sen lämning på dagis och skola.
Uppdatering senare i dag!

PUSSSS

 Snyggt kök,tyvärr så tyckte maken att det var för rosa...Kan någonting vara föör ROSA??? älskar detta kök..vill ha

JÄVLA SJUKVÅRDEN!

Har varit på sjukan nu och äntligen så undersökte dom mig ordentligt..efter nästan 6 veckor av  smärta och blödningar.Doktorn var en jätte gullig kille i min egen ålder som verkligen lyssnade han var jätte försiktig och förstående.Vid ultraljudet såg han att delar av fostret fortfarande var kvar i livmodern,vilket jag påpekade när jag undersöktes för 4 veckor sedan men då var tjejen(subban) så sjukt nonchalant och menade att det var mens smärtor endast,så hon ansåg ultraljud onödigt.Försökte förklara att jag haft mens i 13 år och att jag känner min kropp bäst,men hon bara pratade bort allt.Så i morgon ska jag göra ännu en medicinsk abort hemma,och åter till sjukhuset om en vecka och finns det då fortfarande foster rester kvar så ska jag sövas och skrapas...Är så himla ledsen,känner mig helt tom innuti.Var ett jätte tungt beslut från början att ta bort detta barn då jag mer än allt vill ha en liten bebis till att man sen ska lida så här länge efteråt gör inte saken ett dugg bättre.Man blir bara påmind och den ständiga frågan: var detta rätt beslut??
Är i alla fall jävligt less på sjukvården som borde lyssna mer på sina patienter,och kanske ta lite på allvar det man säger!

Med detta avslutar jag inlägget...Förlåt att det blev lite dystert och gnälligt... puss puss


Måndag

Godmorgon jag är en riktig morgon myra,är sjukt pigg och alert på förmiddagen för att bokstavligen dö av helt på eftermiddagen.Så vill jag ha något gjort måste det nästan ske innan kl 13 på dagen.I dag ska jag till Ackis äntligen,fick en "akut tid" i fredags..akut tid 3 dagar efter.. Dom är så jävla nonchalanta,3 ggr har jag ringt nu för att jag aldrig slutar blöda + att jag får extrema blödningar då och då.Och då menar jag EXTREMA,i fredags blödde jag så mycket att det till slut svartnade helt för ögon och jag bara satt och skakade,riktigt tur att jag var med pappa då det var så läskigt.Ringde då till Ackis gyn akut och får tid i dag..Tänker inte ge mig,dom ska fan ha ett svar varför jag mår som jag mår,vad som är fel.Uppdaterar sen vad dom sa...
Måste väcka Robin nu som ska orientera i dag och ska ha matsäck med sig,han är lite svår väckt så det tar ett tag..Saga sitter brevid mig och morgon myser,kollar på teletubbies.
ha en bra morgon allihopa!!!PUSSSSSSS

Ps hittade ett ljuvligt överkast som jag gärna vill ha
Ellos finns det på...Helt ljuvligt!

höstväder

Säger bara ush vilket jäv.. väder!Borde bli björn och gå i ide i stället,hur skönt skulle inte det vara?Äta en massa god mat,bli hur tjock som helst och sen sova sig igenom snö,regn och rusk.Vakna upp i Maj,smal och smäcker..det vore nåt det.
Nu har jag packat 2 kartonger av säkert 40-50 stycken...hihi en bit på vägen i alla fall älskade syster är här nu och vi sitter och små kollar på mrs doubtfire.Dags att börja med middagen snart,i dag blir det panerad torsk, råstekt potatis,kall romsås,grönsaker och färsk bröd...smarrigt!

Behöver tips på vad man kan baka,Robin fyller snart 10 år och då ska det bakas...

USH...

tappade pack lusten totalt när jag såg att i min mixer har det flyttat in 2 ÄCKLIGA spindlar och till och med byggt nät.USH BLÄÄ,,,vill inte ens öppna skåpet igen.Mixern står i badkaret uppfylld med vatten och där dränks äcklena!!haha skiter fullständigt i spindlars känslor..och by the way så regnar det ändå..

underbart...

Det är såå underbar att vara ledig,vakna och vara pigg.Vaknade 6.30 av att Saga stod vid min sida med sin lilla kudde och ropade: UPP mamma,UPP...Låg kvar i sängen och läste Nalle puh en stund sen gick vi upp och drack kaffe & välling.Har bara myst hela  morgonen och nu ska jag gå ut i förrådet och hämta kartonger,måste verkligen komma igång så vi inte står i sista minuten helt sönderstressade.Ska oxå kolla upp med en kompis till Thomas ang last bil så det är bokat och klart.
Måste berömma min underbara kille,han jobbar så sjukt mycket.Denna vacke har han jobbat 7 dagar + nån kväll och han har inte gnällt någonting,inte ens sagt att det är jobbigt.Han är nog helt slut men det är inget som märks han är ändå världens gladaste och mysigaste..Leker med barnen och fixar en massa hemma...Har aldrig träffat en sån snäll människa,under våra 4 år tillsammans har han ALDRIG sagt ett fult nedvärderat ord till mig,vilket annars varit vanligt i mina tidigare relationer.Han har alltid varit respektfull och behandlat mig och barnen med ärlighet och respekt,aldrig gjort någon skillnad på Saga & Robin.Han ställer alltid upp både på min familj och hans egen,och aldrig ett klagomål...Underbar människa och en underbar Pappa är vad han är,världens bästa!!!Hoppas att han vet hur glad & lycklig jag är att han finns i mitt liv och barnens liv.Längtar ihjäl mig tills dagen vi blir man & hustru!!!Vem vet kanske blir i Knutby kyrka...
I dag kommer älskade lilla syster hit,hoppas att vi kan sola i kväll då jag ser ut som ett lik.Ska bli mysigt saknar henne massvis!!!!!!!!

ok nu ska jag packa..

the colour is...?

Färgar just nu håret..vet inte alls hur detta ska sluta,men var i sjuk färga håret NÖD så nu är färgen i så får vi se hur det blir.Lägger ut en bild i morgon!
Haft en toppen mysig och lugn kväll..Varit på Coop och handlat massa gotti godis, mat och mat till våran katt Loke.haha just nu står Loke med munnen i ostbågs skålen och smaskar haha ser så gullig ut..ser även att han typ slickar på alla och inte äter upp dem...BLÄÄÄ Får slänga övre laget tror jag..
Robin e hemma nu,jätte skönt är så tomt när han e borta,han är dock på lite dåligt humör då hans cykel blivit stulen.fattar inte hur man kan sno en BARN cykel?varför?fattar man inte att barnet i fråga blir jätte ledset...jävla idioter...ska bli skönt att bli landet bo och få ha sina saker i fred!har i dag kollat ut en massa saker som ska inhandlas bla detta...
 snygg lampa
lampa t sagas rum
sängkläder Saga
sängkläder till Robin
en till lampa

Allt e från Ellos...



nu ska jag skölja håret...hoppas verkligen det blev bra...

ha en toppen kväll!!!Puss

i want candy..

Lördags eftermiddag och godis suget e ett faktum,är riktigt godis sugen och väntar på att Thomas ska komma hem så vi åka och shoppa lite gott.Dagen har varit toppen,har varit ute och cyklat med Saga,vi har varit på 4H och ute o lekt,njutit av fint väder.Sen så har vi sovit middag...så skönt älskar att sova på dagen,dock jobbigt att komma upp och igång igen.
Ska laga strimlad biff med wookgrönsaker i dag och ris...smarrigt värre sen ska vi nog ut till kära broder..

Puss

Kaffe it is

God morgon...Vaknade 6.30 och inte utav Saga utan av mig själv,var jätte pigg så jag gick upp och satte på kaffe.Mmm älskar kaffe på morgonen,det är bara så gott.Saga kom upp strax efter mig och nu sitter vi i soffan och Saga dricker välling och kollar barn tv.Robin är hos sin farmor & farfar och blir ompysslad nu eftersom han är lite sjuk,passar honom perfekt att få vara där och få vara ifred lite då Saga "jagar"honom jämt,men han kommer hem i eftermiddag.Thomas är och jobbar så jag ska vara med barnen i dag,Ska bara ta det lugnt..kanske städa lite och börja små packa lite..får se vad dagen har att erbjuda,hoppas dock på lite trevligare väder eftersom Saga vill gå till 4h gården och kika på grisarna..
Nu ska jag avnjuta lite frukost..

SO LONG...

såld

Nu är lägenheten såld.. 1miljon1hundra20tusen HAHAHA kan inte skriva det med siffror så det blev så där.Fick precis på kronan vad vi gav för huset i alla fall.I går var vi ut till huset och tittade,fikade även med dom underbara människorna som bor där..dom har bott där i 36 år och hela deras liv har varit där,kändes i alla fall jätte kul att få prata med dem.Riktiga gullmänniskor!!!Mätte i alla fall köket som ska totalrenoveras..ska gå i lantlig modern stil.Ska kolla kök på ikea nån dag framöver när tiden infinner sig.I den här familjen lider vi nog av nån slags tidsbrist,har så sjukt mycket att göra.Hela tiden blir det bara mer o mer.både jag & Thomas har sjukt mycket jobb framöver,vilket e i och för sig bra...men PACKNINGS- PANIKEN  är här nu...

Annars e allt ok...som sagt grymt stressig tillvaro och för nån månad sedan gjorde jag en abort och har inte tagit det lungt eller vilat en enda dag,har blödit nu i 5 veckor och min kropp mår riktigt dåligt,känner mig så trött.Borde vila som läkaren säger men jag måste nästan boka tid med mig själv för att hinna det...HELT SJUKT för fan som sagt mår inte jätte bra innerst inne...men det går framåt sakta men säkert...so it is!!
Nej nu e det god natt massa puss o kram till er


halledudan då..

Dagen till ända snart...Låång dag e vad det har varit.Morgon började med en åktur runt på alla stans TRIST ställen typ Bauhause,Biltema,Bejjer,Philsrör och Slangpecialisten då Pappsen letade kopplingar till element osv...sjukt många trist affärer stopp.Bör tillägga att pappa är så gott som omöjlig att ens få in i en ROLIG affär etc Ikea han hävdar att han får ångest och måste då sitta som ett stressmoment i bilen och vänta...Karlar,pappor ja dom e som dom e..konstiga men ack så ljuvliga och underbara varelser!
Har jobbat i dag inom företaget och jobbar torsdag och fredag oxå...riktigt kul bara man kommer in i det ordentligt.Lite läskigt att snart vara egen företagare...men sjukt spännande och kul att bygga upp det med pappa.Ska ge ALLT!!!!!,
Har annars bara myst med mina barn..läst läxor,badat,ätit god mat,lekt massvis och lite gos.Älskar mina underbara barn så obeskrivligt mycket,finns inge bättre än att få en kram av dem,en liten puss då förgylls hela min dag! I morgon ska mamma hämta Saga då jag blir sen hem..Saga är jätte mallig då hennes mommo ska hämta och hon sa klart och tydligt att dom ska måla hemma och baka..haha fårse vad mormor har lust med..

Nu nalkas min bok och lite nötter(me loves) och bara MYS...
massa pussar to you all.....

RSS 2.0