D-day

Stressen är här..sjukt va man ska hinna med,Robin är i Fjällnora med morfar o morbror och åker skridskor och bara myser,Saga och Thomas är ute och gungar och leker,och själv far jag omkring och GÖR allt och inget.Typiskt mig,att ha massor att göra men i stället börjar jag tex skura ugnen eller rensar nån garderob.Ska dock försöka sköta allt lite mer strukturerat i dag.

Ska börja sminka mig nu och så..tar ju ett tag för Nyårs looken!

Vill önska alla ett riktigt bra slut på 2008,Tack mina vänner och alla som står mig nära för ett toppen år,älskar er mer än ord kan beskriva utan er vore det ingen mening att leva,ni gör mig så lycklig!
Ses nästa år!

Nyårs pussarna haglar

natten före

så då är det natten före nästa år...eller hur säger man?? I alla fall dagn före vi byter år...2009.

Har varit i stan med Josse och got ballistik,shoppat kläder och en sjukt massa mat...alltså sååå mycket mat,tilltugg,partyhattar,dekorationer,snacks mmm.Har precis hoppat i mysbyxor och bara njuter...ska dock sova snarast.. Familjen ska åka skridskor i morgon hela ligan i Fjällnora..pappa,carina,lillebror och familj och så v.min lilla familj..mys pys för dom.Själv så ska jag vara hemma,har inga termobyxor då syster har dem + att jag måste packa och förbereda inför partajet..

Sov ¨så gott min sköna PUSSSS

soon go shopping..

Har städat hela dagen(nästan),haft en otrolig dag.Pratade med pappa i morse och dom var barnvakt åt Isak och Ella så pappa tyckte Saga oxå kunde komma dit,Inte mig emot!Saga åkte till pappa och Carina vid 10,dom skulle ta med barnen till stan,gå på MC donalds,ikea och sen Domkyrkan.Så skönt att få en hel dag hemma själv!Stor städat hela huset,tvättat 4 maskiner tvätt,spelat så hög musik att grannarna hört.När städningen var avklarad så kom Maria över på en fika,som vanligt massa prat och cigg...haha vi har så trevligt tillsammans kan prata om allt samt skratta åt våra galna likheter.Har även pratat med Jessica i dag,var så länge sedan vi sågs..saknar henne som fan!ska styra upp en dejt med frugan snart!!!!Pratat med gulliga Therese oxå,hon är så trevlig kan prata i timmar med henne..ska styra upp en utgång i Januari tillsammans.Då ska vi röja hela stan!!!

Nu ska jag sminka mig och ta en dusch,komma ur myskläderna,vilket alltid är jobbigt! Så i tajta jeansen och sen bege mig in i shoppingens värld med Josse!Ska handla allt till i morgon..ska även smita in i en och annan kläd/smink affär.Måste ju ha nå kläder till i  morgon..säger som alla andra tjejer: Har inget att ha på mig!


Sovmorgonen försvann..

Hade tänkt sova länge i morse eftersom jag är ledig och Saga brukar sova till 9.30,men självklart i dag så vaknade hon kl 7 i stället.Somnade dock vid 22.30 så jag är hyfsat pigg dag en till ära,förrutom att jag har huvudvärk och känner mig nästan bakfull???Fattar inte hur man kan känna sig bakis när man inte förtärit en enda stark dryck dagen innan??Kanske är en varning från Gud hur man kommer må på Torsdag..

I morgon är det NYÅRSAFTON!!sista dagen på detta året!Vi ska fira hemma hos Robert & Josse,pappa & carina kommer oxå så 6 vuxna och 4 barn blir vi.Vi ska ha 3 rätters middag bestående utav: Förrätt: Toast skagen med egengjord räkröra.Varmrätt: Svartpeppar kryddad Oxfile med vitlöks doftande potatisgratäng och dragonsås,Smördegsbakad fetaost och sallad och färskt bröd.Efterrätt: Blir en barnslig barnvänlig Glassbomb med tomtebloss.Till detta serveras alkohol i alla dess former.Ska bli jätte trevligt att umgås med alla,kommer dock sakna Veronica som är i Idre med Robban och Evelina.
I kväll ska jag och Josse in till stan och shoppa en massa trevligheter.Thomas och Robert ska köpa raketer i dag,kan tänka mig att det blir nå dyr historia.Killar och raketer... Precis som med bilar och grillar: Störst och fläskigast vinner!

Jag ska ta mig an städning och tvättberget i dag,Kusin Maja kommer oxå på en fika...Ska ha en trevlig dag trots falsk bakfylla!!

Puss puss

*****


Älskade systr som jag saknar som bara den

cold as hell

Fy fan vad kallt det är ute,tänker inte sätta foten utanför dörren nå mera i dag.
Jobbat i dag och det gick bra,trevligt faktiskt!Sprang som en dåre till bussen,då det blev lite långa avslutnings samtal på jobbet och höll då på att missa ännu en buss.Frös som en sill på nordpolen...och självklart var bussen sen..15 minuter fick jag stå och huttra.Väl hemma så blev det fika med svärmor & svärfar,åt även en kyckling sallad som var MUMS.Nyss kom eletriker Marcus som ska installera lampor och golv värme i badrummet...ska ta en låååång dusch i kväll!

Längtar till Nyår är över..saknar vardagen.Saknar träning och solning BRA mat,dagis lämningar,skola och allt det vanliga..Rutiner känns så far away juletid...Är riktig sugen på storstädning av huset oxå(vet jag e skum som gillar städning).
Annars kommer kvällen bestå av lek och bus med Saga men hemmet är så tyst när lilleman är borta..saknar Robin som bara den,han är hos Conny just nu men kommer hem i morgon.
Skulle vilja baka lite,men bakning är = gå till affären så har jag inga bak ingredienser hmma så får det vänta tills morgon dagen...kanske skulle baka nå gott till Nyår??

Laga middag nu då...Puss puss från en kall själ i Knutby

jätte trött

Jag är jätte trött,gick upp 4 i NATT..obs anser inte att 4 räknas till morgontimmarna!Har jobbat i dag,riktigt tungt att komma tillbaka,har varit hemma i 2 veckor nu.Saken blev inte bättre då det var 340 gäster och att det knappt fanns varor hemma.Schemat är inte gjort,nya konceptet följs knappt och det var jätte smutsigt i överallt...KAOS Just för tillfället är jag inte imponerad av vissa personers "ansvarig" ansvar eller av vad denne åstakommit!
Dock känns det bra att vara tillbaka,svårt bara att se hur det blir sämre.Efter jobbet hämtade Thomas,Saga & mamma mig,vi åkte till Bauhaus kollade tapeter,golv och lister.Thomas har "känningar"på golv så 34 kvm äkta ek parkett för ca 8000:-  skönt oxå då den är slipbar,tänker inte lägga ut pengar på nå skit golv,absolut inte när man har barn!Köpte jätte snygga påslakan i dag oxå självklart bomullssatin..är kräsen på kvalite!

köpte oxå en bh...rosa offcaurse

och sen några bilder från badrummet + nya handukar...gissa vilken färg vi bryter av svart/grått med???ROSA



I morgon kommer elektriken och fixar lampor,lampknappar samt spegel med belysning.Ska sitta en stor sminkbar spegel ovanför handfatet.Kan knappt vänta!!!ska bli skönt!

Tack Martina och Kicki för er tid i dag när jag behövde prata!!!Ni e så gulliga!Hoppas the talk går bra nu...


Massa godnatt pussar till er allihopa(min klocka ringer 4.30)

--


saknad

Känner sån saknad!!!Tomt utan dig ...

juletid

Så var julen över,haft en av dom bästa jularna någonsin.Allt var jätte lyckat!Super god mat,familjen och världens finaste barn.Barnen fick massvis med fina julklappar.Saga fick jätte mycket kläder mest Hello Kitty,en fin dock vagga(Hello kitty) Pippi Hus m alla figurerna,radiostyrt Hello kitty flygplan och mycket mer.Robin fick kläder,filmer o pengar han sparar för han vill köpa en Cross.
På kvällen åkte Robin till Conny och Saga somnade ovaggat.Jag,mamma,Veronica och Thomas spelade kort och tog oss några välförtjänade julöl...blev en riktig rolig  avslutning på en fin Julafton.

Morgonklapparna


Jag o syster fick morgonrockar

Del av NYA badrummet
Morgonrockers'



skrattar åt min galne man

thomas attackerar min syster m morning-rock skärp
 och mig


Hade en skitrolig kväll som sent kommer glömmas!

Dagen har gått i shoppingens underbara tecken.Har varit inne i stan på en galen mellandagsrea!Fyndat sååå mycket!
*Jeans
*DKNY parfym + bodylotion
*kanebo foundation
*Ansiktmask + rengöring
*2 toppar
*1 klänning
*Halsband
*2 tröjor till Thomas
*Barbapappa klänning till Saga
*Handukar till badrummet
*ljusfat +ljus+dekorationstenar
 och lite annat smått o gott..

Mysig dag tillsamans med mamma,Veronica och Robin som avslutades med Pizza med Thomas O Saga..

Nu kollar vi på en av världens bästa filmer GLADIATOR

-

GOD JUL OCH ETT GOTT SLUT!!!MASSA PUSSAR TILL ER

Dan före dopparedagen..

God morgon alla söta...Hoppas ni sovit gott,själv har jag sovit som en prinsessa.I går var vi på middag hos svärmor & svärfar.Jätte trevligt med god mat och nära o kära.Träffade även pappa,Carina ,Robert,Josse,barnen,Bella +kille och farmor & farfar i söndags,måste ju hinna träffa alla innan julen..Firar i år jul med mamma och Veronica.

Nu är vårat badrum klart!!!Blev skitsnyggt...dock lite små saker kvar(som vanligt) huvudsaken att vi har fungerande dusch och toalett.Efter maten i går tog vi alla varsinna LÅÅÅNGA duschstunder..har jätte skönt duschhuvud,det är jätte stort så det känns som man står i regn och duschar...SOFT!

Dagen kommer innehålla alla jul förberedelser så som tvättning och städning,mamma kommer med Thomas i dag efter jobbet så jag vill gärna att allt ska vara klart när hon kommer.Haha en rolig sak är att jag ska vara tomte i år...måste ju ha tomte,så det blir jag.Kommer att skratta ihjäl mig,har sånna problem med skrattanfall..så vi får se hur detta går.Saga längtar efter tomten så jag har liksom inget val.
Hoppas Thomas köper nya sladdar till våran kamera i dag så jag kan visa er alla hur allt blir samt våran jul!


party bilderna

jag & Theeres

Anette
Martina & Anette
Moi
jag,Emma,Victor
Martina & Maria
Therese
Jag & Maria in the elevator..
THE BALLERINAS

slut som artist

Ush i dag mår jag inte bra,är så bakis.Mår verkligen som förtjänat,helt slut som artist.Hade personal-Julfest på jobbet i går.Hade en toppen kväll med massa underbara människor,åt julbuffe på jobbet.Jätte god mat och trevliga samtal,satt på jobbet till klockan 24 och begav oss sen till Flustret.Dansade och drack sjukt många drinkar.Kusin Maria var där oxå,riktigt trevligt!Dagen har dock varit hemsk,är såå bakis,vill helst dra nått gammalt över mig!

Just nu lägger min bror in klinker i badrummet och sen på Måndag kommer rörmokaren...sen e badrummet färdigt att användas.
Lägger upp bilder sen...Maria håller på att skickar över bilder nu..

17/12.. 7 dagar kvar

Haft en bra dag,blev lite ändrade planer dock.Ingen hundvakt och ingen städning utav hemmet...Allt skjuts fram till morgondagen.
Thomas håller på att gipsa taket i badrummet och i morgon ÄNTLIGEN börjar dom kakla:) Tyvärr så har min kamera sladd,den i mellan data o kamera kommit bort så jag kan inte lägga ut en enda bild...Känns jätte trist!Ska snart köpa en ny:)LOVAR!!!
Bara 2 dagar tills utgång..ska bli så kul!Hoppas verkligen inte man blir för full,skämmer ut sig för all framtid el nåt.Är så trött,somnat såå sent sen vi flyttade ut hit...i går blev klockan 01.30 och sen upp tidigt med barnen.Nu ropar Thomas som vill ha hjälp i badrummet...GOD NATTT!!!!PUSSSSSSSSSSSSSS

failed to shop

I dag har jag besökt kära Uppsala,Hade en massa shopping bestyr att utretta,men blev riktigt dåligt med shopping..nästan så man skäms.Hittade absolut inget av värde att shoppa,köpte minimalt med julklappar dock!Har som alla andra år alla julklappar kvar att handla. Som vanligt kommer jag vara en sjukt stressad småbarnmor som den 23/12 trängs och springer runt  i alla affärer i ren panik.Varje år samma jävla visa...vad gör jag för fel??Slutar med att jag tänker i samma banor som Grinchen


Har tränat och solat i dag,även fikat en snabbis hos kusin Maria.Fick massa fina kläder utav henne,jätte roligt!Tack en en gång gumman!!!

Morgon dagen kommer innehålla hundvakt åt Tess + storstädning av mitt byggdammsmögelhem.

Borde verkligen sova...men är alldeles för pigg o stressad.Bara en tidsfråga innan kroppen säger ifrån...lever med alldeles för mycket stress,lite sömn ,många cigaretter,otal liter kaffe,träning och solning på detta "sunda"leverne som pricken över i:et...

Puss puss

mögelhunden

Hade mögelhunden här i går och självklart markerade han så gott som i alla rum.Allt kommer tydligen från krypgrunden.Är jätte ledsen samtidigt som jag är glad att vi äntligenska få bukt med lukten och det kan oxå vara en förklaring till varför alla har fått rethosta och känner sig hängiga.Thomas satte in fläktar i grunden i går och rensade ur där nere,så nu är det bara vänta till våren och sen dränera om allt.


Dagen till ära ska jag in till stan och shoppa bort mögelångesten,julkklappar och kläder.Shopping e nog det bästa sörjemedlet ever!
Ha en trevlig dag poss poss

God morgon!

Har sovit så gott i natt!Somnade dock sent som vanligt,vet inte vad det e med detta hus,men sen vi flyttade hit så blir läggningstiden alltid runt 12 på natten??Känner att jag borde lägga mig runt 22 nån kväll för att komma i fatt lite.I dag ska Saga till dagis,efter en veckas frånvaro(hon var magsjuk förra veckan)Hoppas verkligen på en smärtfri lämning!Finns inge värre än att lämna dagis och hon bara gråter och skriker,det bara sliter i hjärtat då och det enda man vill är att ta med henne hem igen.Vet dock att det går över så fort jag gått!Men ändå jätte jobbigt för mamma hjärtat!
På tal om mammor så saknar jag min mamma jätte mycket,har inte sets på flera veckor,hoppas hon kommer denna vecka,så vi får rå om varandra.

Nu måste jag väcka mina sömntutor...Hörs efter hunden har varit här..håll era tummar nu...PUSS


trevlig söndag!!

Haft en toppen söndag,trots en trotsig dotter som bara gnällt och en envis sur Robin som oxå gnällt.Vi har varit inne i stan i dag och köpt grejer till badrummet.Köpte en kommod + spegel till badrummet riktigt snyggt i valnöt.Sen köpte vi kakel och sånt oxå.Lite kläder blev det men hittade inte direkt det jag vill ha...är på jack jakt.Hatar jack problem och jag lider verkligen av detta symtom!Ska in till stan på Tisdag hoppas verkligen då att jag springer på en jacka och en klänning till Fredag.Men så här är det alltid...när man har pengar så hittar man inget.Och när man är tokfattig då hittar man mängder av kläder:SUCK!
I morgon avgörs det...Mögelhunden anländer vid 11 och jag hoppas verkligen att den inte hittar nåt,håller tummarna!Nu ska sängen anländas...Längtar verkligen till i morgon då min helg har bestått av frosseri,och måndag = träning och solning!

Hoppas ni haft en fin 2:a advent och att ni sover gott!!!PÖZZZZ

saturday night

lördags kvällen är över..Har umgåtts med veronica och Evelina,vi spelade ett sjukt kul spel som Evelina hade med sig,OCH vem var grymmaste ork påkommaren???JO JAG MOHAHA fick dock duktigt med stryk i Chigago sen,men det e  en annan historia.Haft en toppen rolig kväll med dock lite för mycket gotti gott.Känns även skönt att avloppssystemet är ordnat!I morgon ska vi in till stan och shoppa...me so happy! ska dock i första hand kolla på grejer till badrummet.Efter stan blir det fika hos Maja,kommer att bli en trevlig dag så nu ska jag hoppa i sängen!

Hoppas eran lucia kväll varit trevlig!!Puss puss

 Fick även upp lite favorit bilder från favvo filmer

uppdatering

Har inte haft lust att blogga alls,varit välldigt nere pga av problemen med huset.Allt känns riktigt jobbigt speciellt när man inte riktigt trivs som lantbo...utan faktiskt saknar stan massvis.Saknar närheten till ALLT,men främst till Mamma och Jessica och självklart jobbet.Friheten att kunna gå upp till Gränby eller bara åka ner på stan,kunna bara cykla över till nån och ta ett glas vin.Nu är det mesta ett jätte projekt,finns inte en affär här ute(Thuns räknas INTE) bussresan till stan tar 50 minuter,så jag antar att det tar ett tag att vänja sig.Och som sagt saken blir ju inte bättre utav alla FEL på huset,all renovering blir nu försenad pga att avlopp och brunn måste bytas...Ush hela framsidan av huset är bara ett stort hål + en jävla massa jord.På måndag kommer mögelhunden,jag tror det är mögel,ingen annan tror dock det.Hoppas verkligen jag har fel.Avlopps problemen gick som dolt fel och förra ägarna måste som tur var vara med och betala,men  är det mögelskador får vi själva stå för det.En mögel sanering kostar allt imellan 15.000:- till 300.000:- så det kan med andra ord bli sjukt omöjligt dyrt.
Trodde verkligen att den första tiden innan jul och allt skulle innebära massa mys i huset,gå runt och bara måla och tapetsera...men nu bara en massa skit!!!
 Veckan som kommer innebär dock en massa roligheter...Tisdag ska jag in till stan och shoppa julklappar o fika med en vän,ska väll även förbi jobbet och säga hej.FREDAGEN  thats the day!!!FESTA!!ska ha julfest med jobbet,Jag & Therese ska antagligen sova kvar på hotellet oxå...ska i alla fall bli riktigt skönt att bara festa loss och tänka på annat ett tag..

Nu ska jag kika hur det går med avloppen samt kolla alla barn,passar Isak o Ella då min älskade bror flyttspaklar golvet i badrummet samt lägger in golvvärme..Pusspuss och glad Lucia på er...Nu ska lussas

så längesedan

ush har hänt sååå mycket att jag inte ens orkat blogga.Vi har haft stopp i alla avlopp,dvs avloppsvatten med innehåll kom upp i tvättstuge brunnen,grävmaskiner som grävt sönder hela tomten i jakt på trasiga avloppsrör,har antagligen fukt eller mögel oxå.Dom hittat en trasig brunn som måste bytas samt dra om avloppen lär gå på massa tusen. På måndag kommer en mögel hund som ska kolla ifall vi har mögel eller om det bara e nån fukt...Allt känns i alla falla skit jobbigt får se hur detta utvecklar sig.Orkar inte skriva mera nu...mår jätte dåligt över alla motgångar....sov så gott puss

Lördag 6/12

Haft en toppen helg so far..Thomas var ut på krogen i går så jag & Saga hade Veronica o Evelina här,vi spelade kort och åt godis,chips och dipp...Vi skrattade så mycket ,har inte skrattat så mycket på lääänge.
I dag har vi bara varit hemma eftersom mannen var sjukt bakis och inte kunnat köra bil,skit tråkigt!Vill verkligen in till stan och shoppa massa grejer...Ska jobba i morgon så risken e ganske stor att jag slinker in på en eller annan affär efteråt.Mindre kul att klockan ringer 4 i morgon bitti...redan nu så känner jag stressen: SOV SOV SOV,men jag e pigg som fan...typiskt! Ska bli skönt att jobba,träffa Therese + alla andra!

Ha en bra lördags kväll...och sov LÄÄNGE i morgon!!! PUSSSS

the day

Haft en bra dag trots promenader HELA dagen.Har gått hit o dit o hit o dit,helt slut i kroppen,kan oxå bero på förkylningen.Har varit med Maria vi har haft djupa och trevliga samtal,riktigt skönt att prata av sig lite samt ha nån att prata med,längtar verkligen tills vi ska festa tillsammans var ju ca 100 år sedan sist.Haft familjen här oxå...Robert med barn på middag,pappa o Carina här på fika sen kom Josse och vi fikade oxå.Så himla tråkigt att ALDRIG träffa Josse själv,vi ses ALLTID med våra barn i släptåg.Ska verkligen se till att det snarast(efter julstök) blir nån liten dejt.
Badrummet är där Thomas och Robban tillbringade kvällstiden dom byggde upp nya väggen och slog igen en av dörrarna,hittade dock fukt i taket från övervåningen.All fukt är borttagen och reglar ska nu luftas...Verkligen nackdelen med gammla hus!!!Hoppas dock att det inte tillstöter nå mer problem!

I morgon är det GIRLS NIGHT ONLY..Thomas ska på krogen och här hemma ska jag o Saga o Veronica o kanske Evelina ha mys kväll bestående av allt onyttigt i världen,film och kanske ett glas vin...ska bli super trevligt!Är sååå trött så nu ska jag sussa kudde...God natt folk o fä....PUSSSSS

God morgon!

Morning everyone!

Själv har man varit vaken ett tag nu,gick upp med Thomas 5.30 och var som en zombie...såå sjukt trött!kan bero på att vi höll på i badrummet till 0.30 i natt.Sen läste jag oxå,har fått låna böcker av kusin Maria..läser just nu:Att älska som en porrstjärna.Jenna Jameson's biografi
 Sjukt underhållande bok!Hon är ju såå snygg!Har nog snyggaste kroppen jag sett!
 Kan verkligen rekomendera denna bok!

Annars har min dag so far inneburit rask morgonpromenad,lämning på dagis,manikyr+ lite nät shopping! Nu ska jag i väg och sola och ta en rask förmiddags promenad på ca 40 minuter,.Håller som sagt på att gå ner i vikt och hittills har jag gått ner 3 kg :D bara 2-4 kg kvar beroende på hur jag upplever kroppen...

Höres senare!!!Puss puss

bilder

bilder från hur huset ser ut...
tvättstugan innan ommålning
robins rum med grön vävbadrummetälskade pappa i badrummet river med thomasRobins rum efter väven är rivensovrum innan renovkök innan renovering
sovrumm innan renoveringva rum innanSagas rum innandel av hallenTvättstugan efter ommålningSaga badar i tvättstugan..


La ut massa bilder så ni får se hur allt såg yt från scratch,kommer nu att visa bilder allt eftersom renoveringen tar vid!Vi börjar med badrummet och sen blir det köket,ska bli en rolig resa!

Nu ska jag kolla om mannen behöver hjälpi badrummet...

Sovgott!!!

Bilder!!!!

Lite bilder...
 Tvättstu

skönaste dagen ever

Haft en underbar dag!
Saga var själv på dagis i dag,och det hade gått jätte bra.Dom hade bakat pepparkakor och gjort julkort,så hon vAR SÅ NÖJD.Har städat och julpyntat,fixat med internet och TV:n.. spelat hööög musik(inga grannar)oxå. nu ska jag laga middag:Snitzel,råstekt potatis och dragon sås,sen sola med syster yster!!
Ska även ta mig i kragen och lägga in kort..just nu renoveras badrummet,kommer bli jätte snyggt!Tur man har en händig make,han sliter dygnet runt!Det stora problemet är att hinna handla allt hem,Thomas e hemma från jobbet vid 5 sen ska han äta och vi är då inne i stan klockan 18 på kvällen...blir så sent när man har små barn,Saga somnar gärna vid 19 tiden...måste ju shoppa massvis av grejer...man får verkligen lära sig och planera.

Jag e tillbaka!!!

Efter en omtumlande flytt,en massa packande/uppackandes  har jag nu efter ca 2 veckor ÄNTLIGEN internet igen!!!!Känns riktigt skönt att bo i hus,trivs som fisken!allt har gått över förväntan,Robin trivs jätte bra i skolan och inskolningen går bra.Lite jobbigt dock att vänja sig med evighets-bussresan till stan!

Nu ska jag pynta hemma och städa,Saga e själv på dagis så jag ska passa på att njuta!!!

PUSS PUSS till er alla!!Good to be back

RSS 2.0