cold as hell

Fy fan vad kallt det är ute,tänker inte sätta foten utanför dörren nå mera i dag.
Jobbat i dag och det gick bra,trevligt faktiskt!Sprang som en dåre till bussen,då det blev lite långa avslutnings samtal på jobbet och höll då på att missa ännu en buss.Frös som en sill på nordpolen...och självklart var bussen sen..15 minuter fick jag stå och huttra.Väl hemma så blev det fika med svärmor & svärfar,åt även en kyckling sallad som var MUMS.Nyss kom eletriker Marcus som ska installera lampor och golv värme i badrummet...ska ta en låååång dusch i kväll!

Längtar till Nyår är över..saknar vardagen.Saknar träning och solning BRA mat,dagis lämningar,skola och allt det vanliga..Rutiner känns så far away juletid...Är riktig sugen på storstädning av huset oxå(vet jag e skum som gillar städning).
Annars kommer kvällen bestå av lek och bus med Saga men hemmet är så tyst när lilleman är borta..saknar Robin som bara den,han är hos Conny just nu men kommer hem i morgon.
Skulle vilja baka lite,men bakning är = gå till affären så har jag inga bak ingredienser hmma så får det vänta tills morgon dagen...kanske skulle baka nå gott till Nyår??

Laga middag nu då...Puss puss från en kall själ i Knutby

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0