bakisdag i solen

Ush i dag har jag varit bakis,mått precis som jag förtjänat antar jag.Jag och älskling drack vin i går kväll och spelade poker...riktigt kul blev lite full fast det var skönt att ha en umgås/mys kväll.Sovmorgon till 10.30 i morse såå skönt o behövligt.dagen har spenderats i solen i lilla poolen och så har jag städat och tvättat.Har även tonat mitt hår lite mörkare eftersom min frisör(svägerska)flyttar ut till Almunge på fredag och hon kommer då inte ha tid att färga min utväxt titt som tätt...brunetts have more fun!
I fyra timmar nu har jag kämpat med min bebis(datan)typ ominstallerat allt och tömt den,hoppas nu att den ska fungera snabbare!!
Det roligaste som hänt i dag är att syrran ska jobba med mig på hotellet på lördag...äntligen har dom fattat att vi behöver mer kompetent personal..och inte några mc donalds workers,så Veronica sover hos mig på fredag och så öppnar vi frukosten tillsammans.ska lära henne allt jag kan,spana in syrran va..hahha.nej nu ska jag se ps i love you filmen och äta mer ostbågar o dricka läsk!!!
sleep tight dont let the bedbugs bite!!!!!

älskar denna underbara värme!

Kan bara säga vilket UNDERBART ljuvligt härligt väder,har väntat på denna underbara värme sååå länge och finally är sommaren här!!Sista dagarna har spenderats ute i solen,har badat och solat hela dagarna ser ut som en pepparkaka snart :) har umgåts mycket med Josse och Bror + barn oxå, sen har jag och Josse haft liten egen tid oxå..vi har solat och promenerat och varit i affärer på Gränby.Gjorde ett fynd på rean oxå en snygg bikini för 79:- billigt och den satt ok för en gångs skull.
Gårdagen spenderades i Knutby hos pappa eftersom min älskade pappa fyllde 49 år var vi där och firade honom.Vi hade köpt en fiskeväst,fiskedrag och han blev jätte glad.Passade även på att bada i pooolen som i går var 24.5 grader varm,riktigt skönt.Plaskade hela dagen och lekte som barn allihopa,blev många skratt.Efteråt var vi ut och åt med Roberts familj,blev en calzone och en kall öl för min del...mummmma!
I dag har jag jobbat...har gått riktigt bra trots att vi var underbemannade(som vanligt) känns så trist att behöva slita hund så ofta det e helt kört att få in vikarier oxå...i morgon är det ännu mer gäster och då är vi oxå bara 2 stycken + att allt håller på att ta slut.Säger bara ush!!!!
Efter jobbet i dag hämtade vi mamma och vi badade och solade hela eftermiddagen,sen bjöd mammsen på middag,och som vanligt smakade middagen lovely!!Min älskade Robin är hos farmor och farfar och ska till norge med sin farmor i morgon natt,kommer inte hem förrens om 10 dagar och jag saknar honom massor redan,men jag vet att han kommer få det jätte skoj!Nu ska jag avnjuta en macka med älskling sen blir det sängen för i morgon ringer klockan 4.40 again............sov gott

tvestjärtar!!!!!!!!!!!!!!!

I dag har jag varit med barnen och bara stojjat och lekt,dagen började med en cykeltur till mamma där hon bjöd på nygräddade tekakor..MUMS.Underbart att börja dagen med nybakt.Efter det blev det lekpark,fotbolls spelande och tvestjärts mördar jakt på altanen.Vår altan är praktiskt taget intagen av dessa äckliga kryp och på kvällen intas även balkongen,bara i en utestol var det 18 tvestjärtar i morse...snacka om vidrigt..har ni oxå tvestjärtar hos er?håller svenska hemmen på att intas.... säger bara USH O TVI..

Nu ska det lagas middag...ungsfalukorv och potatis mos.Sen ska det bläddras i kataloger,ellos,jotex och H&M dök i dag ner i brevlådan!!

söndag=min fredag!!

Eftersom jag jobbat helgen är detta min fredag i dag alltså :)tar ett glas vin och bara njuter av tanken att klockan inte ringer i morgon!Min underbara man har varit såå duktig och bäst i helgen!han har: skurat bakom badkaret och tvättmaskinen,skurat bakom spisen ,gjort rent i kylen,dammsugit och torkat golven..var som att koma hem till ett paradis i dag! + att i kylen i dag stod middagen färdig och så hade han åkt ut till sina föräldrar med Saga så jag fick sova ett tag när jag kom hem.sov i 2.5 timmar efter en lång kall dusch.underbara älskade Thomas tack för  allt!!!just nu är Thomas och min bror och kollar på nån slags traktor pulling och sen ska han få massage när han anländer hemma och en kall öl!
Lillebror och Josse och barnen var här tidigare och fikade oxå...spelade fotboll med barnen och pratade hus.ush vad jag kommer sakna att spontan fika med dem,bara kunna cykla över och ta en öl.. Just nu är jag sjukt hungrig SJUKT jobbigt att vara hungrig på ALL,ush ush.För övrigt ska jag nu börja GI metoden lite grann i första hand utesluta vitt mjöl..hoppas det ska funka!!måste gå ner snart annars struntar jag i vikten och blir tjock i stället så det så!!!! pussssssssssss

bilder

 bror och maken sluter nån pakt eller vad? 2 av männen i mitt liv
carina saga och isak leker
saga
lillebror o fru
lillebrors present
mammsen

 älskade syster
 saga o pappa
 bror röker cigarr
maken o micke gör?
 min make e väääälldigt fulll

working...

Har fått blogg torka,har verken haft tid eller lust att skriva sista veckan.men men alla får väll sån
na stunder.Annars är allt som vanligt,livet rullar på..saknar sommaren som aldrig kom,känner mig lite brist på sommar deppig..Varje dag(nästan)regnar det lite och blåser,omöjligt att sola och bada as i love!!!! Har i alla fall bestämt att nästa år blir det utomlands i stället så från och med September ska jag och Älskling leva SNÅLT d.v.s inga mer små shopping mys stunder bland coop och kvantums delikatess diskar! inga mer
utsvävningar...vi är ganska bra nämligen på att åka till coop för att "bara"handla mjölk och bröd och kommer därifrån med 4 kassar gott gott och 600:- fattigare på bara skit!!! och lite mulligare :)
Min älskade lillebror har fyllt 25 år,han har blivit så stor,känns som igår han cyklade omkring på sin bmx,var där förra lördagen på lite kalas/fest,riktigt trevligt.Han fick en bensin driven grästrimmer eftersom han och familjen köpt hus i Almunge och flyttar om nån vecka,ush kommer sakna dom as hell!Det är ändå dom vi umgås mest med och trivs allra bäst med.Var även på Furuviks djurpark i onsdags med dem hade en kanon dag trots helt USEL djurpark,sjukt dyrt för känslan att gå på 4 h i årsta...men vi hade jätte mysigt och alla barnen var underbara.
Idag har vi varit hos pappa och carina åt supergod mat och tog ett glas vin med carina...saknar dem massvis massvis!!!!!ses så sällan,ska snart sova där en helg så vi får tid för varandra!!!
nu nalkas sängen eftersom jag jobbar i morgon klockan ringer 4.30...pusssssss till er alla

halsont och nackvärk

Ush nacken är inte bra än,suck!måste verkligen smöra för Thomas så man får lite massage i kväll har även fått Sagas förkylning oxå så halsen värker och huvudet känns så tungt!Får se om jag kan jobba hela helgen som planerat,hoppas på det i alla fall!
Dagen började på 4h gården kikade på djur och lekte,roligast är grisarna så himmla söta.Vi står alltid där hos dem längst sen gosade vi med getterna oxå.Efter det cyklade jag till mamma och vi hade det jätte kul samtidigt som vi gjorde smörgåstårtor till min brors kalas,lillebror har fyllt 25 och har kalas.Rensade även mammas garderober och gjorde flertalet fynd..!!!


lite bilder från sistone....  nu nalkas sängen klockan ringer 4.45 i morgon bitti eller snarare i natt...puss puss
bror och josse,isak
saga o ella

thomas i trädet på bolljakt


Go by boat...

I dag har vi åkt Ekerö båten,Thomas och jag och barnen och hans mor & far och háns syster Annelie och lilla sebbe.Vid 5.30 i morse smet jag och Thomas upp,drack lite kaffe och tog en morgon cigg i lugnan ro,väkte trollen vid 6 eller snarare påbörjade väckningen då(båda 2 e svårväckta).Efter lite försök så går Robin in till Saga och då sätter hon sig upp klarvaken och ropar BÅT BÅT,hur gulligt som helst.Vid 8 begav vi oss ut till Grisslehamn,jag och Saga sov i baksätet och Thomas o Robin satt i fram och lyssnade på musik och pratade,mötte Thomas familj vid båten och gick ombord och åt en god frukost/brunch.Hade en toppen dag och båda barnen var underbara!spelade,handlade taxfree,åt god mat och hade en trevlig båtfärd.Ska verkligen göras om!!!!
DAGENS BONUS:  Vaknade i morse med nackspärr,kunde inte titta neråt eller åt sidorna..hahah gått runt som en robot-look-alike!!!

Nyinköpta mascaran på båten endast 198:-

Sommar sverige suger!!!!!!!

Så less jag blir på detta hemska trista väder!!I dag e det Thomas första semester dag och regnet har bara öst ner hela dagen!
I helgen så hade Victor fest,blev såå jävla full...haha!Full som en kastrull,men hade rätt kul ändå...jag dricker bål
syster bålar
hahaha fyllo Emma
Therese
 Emma o Victor
 hahhaha tankade jag
 victor tha birthday boy


RSS 2.0