God morgon!

Glest med inlägg sista tiden..Me know

Har så mycket att göra har verkligen inte haft nån blogg-stund över.

I kväll är det visning nr 2 på våran lägenhet,visning nr 1 var i söndags och det gick över förväntan 12 personer skrev upp sig på intresselistan..Hoppas dagens visning går bra den med.
Helgen var rolig på många sett...
Fredags:Jobbade på Hotellet på förmiddagen sen på eftermiddagen så hade vi Jouren på dagis.Jag & Jessica hade 11 barn och agerade dagisfrökanar tills klockan var 17.30.Det gick jätte bra trots att det är lite jobbigt med andras barn.. "mina barn andras ungar" stämmer verkligen! Efter det gick vi till Lyktan och åt mat och drack några öl...riktigt trevligt mycket flams och trams och en del trevliga samtal.Avslutade dock det hela vid 20.00 eftersom att jag skulle jobba.
Lördags: Jobbade på förmiddagen och efter det hade vi möte,trevligt som vanligt.På kvällen mös jag bara med familjen.
Söndag: Städade hela dagen från kl 7 på morgonen,bara röjde och röjde..Fy fan vilket jobb.under visningen åkte vi ut till pappa och fikade och hämtade syster yster.Därefter åkte vi förbi Robert & Josse för att titta på renoveringsbestyren..Vilken bror man har,riktigt kreativ och nogrann!Dom börjar få det såå fint!Efter det åkte vi hem och det var så skönt att ha lillesyster här och rå om henne nu när hon har det jobbigt!Älskar dej massvis syster yster och finns alltid vid din sida!
Måndags: Jag o syster var upp til mamma och åt lunch,mycket skratt och flams as usually!Sen åkte jag och handlade med pappsen,sen bjöd jag pappa middag, pannbiff,potatis,gräddsås och kokta grönsaker.hade en mysig middag.Kvällen var seg och vi slappade mest i soffan..
Det var den sista tiden i korthet...Nu ska barnen kläs och skickas i väg till skola o dagis..
Ha en toppen dag i kylan...puss


stressigt

Säger bara vilken stress som innfunnit sig i mitt liv.Stressen inför visningen på söndag är störst...hur och när ska jag hinna med allt?I morgon kommer jag inte hinna ett dugg först jobba sen jour sen mat o öl med frugan,Lördag Jobb sen möte efter det kanske jag hinner en del sen är det dagen D... suck!

En super äcklig spindel uppenbarade sig nyss på balkongen,helt sjuk stor med en jätte säck på ryggen...säger bara USH hoppas Knutby är en spindelfri zoon då Årsta är invaderat...Min gulliga make fick agera Hitman och mosa äcklet,kunde inte ens gå ut och röka.Spindlar är sjuuukt äckliga!

I går satte jag in en kopparspiral som räcker i 10 år...tills jag är 38 år..hujeda mig!Känns i alla fall bra då jag knappt kan gå förbi ett par kalsonger utan att bli gravid... Haha grymt fertil !Skönt inga hormoner,inga biverkningar inget krångel hoppas jag i alla fall,kanske inte ska ropa HEJ ännu.Gjorde dock ont att sätta i den men  det var snabbt klart.Helt grattis oxå!Kan inte använda preventiv medel med hormoner då jag blir på världens hemskaste humör:konstant SUR,går upp i vikt och får en massa otrevliga Håller tummar & tår att detta funkar!

Dags att fortsätta i våran oreda och rensa och åter rensa...
Massa pussar till er alla!!!!!!

är jätteglad att mina mostrar och kusiner läser BLOGGEN....saknar er allihopa!en extra puss till er
 Saga är kattgalen och vill jämt vara sminkad till just katt,,,

 I dag åkte Robin till sin farmor och ska sova där till i morgon..sen ska han vara med sin pappa i helgen!Saknar min lilleman redan...

vad glad jag blir av sol

Solen är väll det bästa som finns!Vilken energi solen ger...ingen myt utan ren fakta.Haft en toppen dag med barnen i dag,pysslat hemma och nyss avnjöt vi en god pasta rätt + massa kokta grönsaker.I morgon jobbar jag på hotellet och sen så har vi jour på dagis...Jour på dagis kankse är det sjukaste jag hört talas om,låt mig förklara mitt största irritationsmoment ever! Saga går på ett föräldrakoperativ dagis och där ska varje familj 1ggr/ år vara kvar på dagis en fredag i mellan kl 14.30 -17.30 och ha barnen som är kvar på 2 avdelningar.Hur jävla sjukt är inte detta?? För det första så måste man ta ledigt från respektive jobb för det andra så är inte alla människor lämpade att ta hand om barn.Och tänk om det händer nåt?? nej jävla dum påhitt!Jag personligen känner mig säkrare som förälder när Saga är med folk hon känner och som man själv vet vem dom är.NEJ aldrig mera föräldrakooperativ!Hurra för kommunalt! Thomas hade absolut inte en chans att vara ledig i morgon så min underbara Jessica ska vara där med mig!!!Som tack för hjälpen ska jag bjuda henne på öl och mat i morgon efter våran dagis karriär.
Så nu har jag gnällt av mig.
Nu ska jag rensa vidare i våra gömmor!har fått i hop 3 säckar med skräp...

ger fan upp nu...

Nu är vi sjuka igen...3 jävla veckor av hosta,feber och snor.Både Thomas och jag har 40 graders feber ochmår skit!!! Igår var jag toppen pigg ,tränade och fixade hela hemmet eftersom vi hade fotografen här igår.Han tog bilderna som ska ut på hemnet...Såg nyss att lgh var ute nu...Vill du kolla så gå in på Hemnet.se och klicka fram till uppsala,årsta,kummingatan 6B så ser du hur jag bor nu..På söndag är 1:a visningen och den andra på Tisdag kväll...Håller tummarna för bra budgivning med hööögt slutpris ;) Känns sjukt nervöst!! Fick hem JOTEX i dag och den innehöll massa JULsaker ohhhh me LOVE!!
Ska krypa ner under filten nu och värma älskling som fryser ska ta en kopp honungte oxå...Kram kram




 ÄLSKAR JULEN!!! ska bli mysigt att fira den i HUSET med min älskade mamma!!


sunday

Helgen redan över..har gått såå fort. I går skrev vi papprena på huset...så nu är det vårt :) Har fortfarande inte förstått att om ca 50 dagar flyttar vi.I morgon ska dom ta kort på våran lägenhet och sen ska den ut till försäljning..Måste städa och fixa hela dagen.. Har även blivit delägare i min pappas företag,fick frågan av far och nappade på en gång...måste chansa lite...hihi..
Har dock ingen ro att skriva i dag massor massor att fixa..
SOV GOTT!!!!!!!!!PUSSSSS


bortbytt

Bortbytt jobb dag i morgon.Victor tog mitt pass!TACK UNDERBARA VICTOR FÖR ATT DU ÄR EN SÅN FÖRSTÅENDE VÄN!!!!!!!!! Känner att i kväll ska det firas..haha bara mys drickas och planeras med mannen.Kan inte fatta att vi  snart om några timmar är husägare,att vi ska flytta...E SÅÅÅÅÅÅ GLAD!!!!!!
Nu  ska det kikas inredning och mysas..känner mig som en av dom lyckligaste i världen!!! YiiiiiIPPIE!

Massa pussar till alla!!!!!!!!!!!

Pastorn & jag

Då var huset vårat! så nu blir det pastorn församlingen och vi...haha Back to Knutby..too the roots!Fick huset för 1,1 miljon...billigt och bra.Ska bli jätte skönt att komma ut på landet,kunna spela musik dygnet runt,kunna ha en kräftskiva få lite privatliv samt en egen tomt..älskar blommor och att dona i trädgården!Flyttar antagligen i mitten av november...dags att packa snart haha...alltid ute i god tid för att sen stressa sönder sig i sista minut...thats me!

Nej nu ska jag fira med mannen och planera..
Puss på er alla

Friday good damn it..

God morgon!
Sovit gott? Det har jag.Mycket förvånad vaknade jag kl 6 och insåg att Saga sovit hela natten..Riktigt skönt!Hade förväntat mig mer nattvak,men kanske äntligen att allt går åt rätt håll.
Fredag och veckoslut... Undrar om det är åldern eller vad det är,tiden går så himla fort.Man hör ju alltid dom äldre säga att tiden går så fort..och nu kommer jag på mig själv att upprepa detta dagligen..så man kanske inte är så ung som man känner sig..
Dagen:Borde åka ner till jobbet och hämta mina jobb kläder som jag glömde där...men orka??Ska ta mig till chilli och second hand affären i alla fall + skura badrummet + tvätta rosa kläder+laga en god middag.Thats my plan..
Får se när budgivningen fortgår...Sega mäklare!Vill gärna ha detta avklarat innan helgen.
Nej kaffet och ciggen kallar från en solig och kylig balkong...
Hörs sen puss

inte en lugn "vuxen" stund

Saga kan inte sova,bara hostar och spyr slem.Så det blev ingen kvalitets tid med mannen..utan en gosa sjukt barn i soffan kväll.Kan hon inte bara få bli frisk? riktigt påfrestande för alla med sjukstuga hemma,inte minst för lill prinsessan.Ja ja inte mycket att göra bara att gå snällt i säng utan att passera GÅ..:)

SOV GOTT OCH NJUT AV ERAN SÖMN!För min lär ju bli sporadisk.

PUSSSSSSSS

The day so far

Dåligt med uppdatering i dag,sorry!Har i dag varit en av dom tröttaste på jorden,gick och la mig vid 23 i går och blev väckt av Saga kl 02.00 då hon spydde ner sängen med slem.Hon har en fruktansvärd hosta och hostar tills hon spyr,denna gången olykligtvis i sängen.Sen var hon vaken till och från hela natten,så när min klocka ringde 5.30 var jag så gott som död zombie.Brukar aldrig ha påsar under ögonen men i morse var dom där,knappt döljbara heller trots smink-mask.
På jobbet gick det jätte bra,underbart jobb gäng i dag,mycket skratt och bröst prat..NO COMMENTS
Thomas var hemma med Saga i dag,jätte skönt att få komma i väg ett tag..även om det var till jobbet.
Just nu är budgivningen på huset i full gång,vi har lagt sista budet på 880.000 i dag...fortsättning följer i morgon.Är sjukt spänd och nervös,var tvungen att stilla nerverna med en god ruschian drink *host* (grogg) är i alla fall sjukt gott med en liten lime på kanten..to recomend really!!!
Ush känns som helg..kanske bara för att i morgon är den enda lediga dagen till Tisdag.Ska ändå bli skönt att jobba lite,gillar mitt jobb trots stress nivå= hög. Men blir det flytt så blir det söka nytt jobb..Är det nån som har ett trevligt jobb över så hojta bara till..intresserad av allt ..nästan!

Nu ska jag hålla tummarna,umgås med barnen,prata med gubben och bara njuta av tha drink...
önskar er alla en riktigt mys pys kväll
ha ha sök på YOUTUBE hur kul som helst!my favorite man

Husvisning nalkas

Då var middagen överstökad..blev korvstroganoff till barnens stora glädje.Själv är jag inte så förtjust i korv,känns alldeles för mastigt för mig,man blir så där proppmätt..nej blä.Saknar sommaren och sallader,är mycket godare med kall mat på sommaren än vintern..tyvärr.Ska snart ut till Knutby på en andra visning av huset,visningen börjar 19.15 ganska sent för en visning,hoppas hoppas Saga är vaken i bilen annars blir det en sen kväll för hennes del.I morgon ska jag jobba,börjar klockan 7..skitskönt.kan sova till 5.30 :) Jobbar sen lördag,söndag och måndag oxå..så helgen blir allt annat än fest och gallej.Känns trist då jag är på sjukt party-humör och är i behov av att festa loss ordentligt.Funderar på att kolla barnvakt till den 3:e oktober och dra i hop ett skönt gäng och gå ut eller nåt liknande...får se hur det blir.Ska fråga pappa och carina om dom vill ha trollen då.
nej nu ska jag fixa ordning mig och diska.
PÖZZZZ

swing a ling..

Japp då har halva veckan gått..redan?så fort det går, tiden alltså!Har ett lite mindre sjukt barn hemma nu,Saga verkar piggare och febern har gått ner från 40 grader till 37.5 :) Så skönt! Kanske man kan få komma ut ur lägenheten i dag...börjar bli måttligt rastlös och små irreterad av att sitta hemma.Det är så sjukt trist att vara hemma när sjukdomar hägrar kan inte göra någonting,annars älskar jag att vara hemma.
Behöver inte ha dåligt samvete över hemmet dock,har städat varje dag denna vecka..jaja jag vet att jag är en pedant städtokig människa,men kan inte hjälpa det HATAR smuts och oreda + att va fan ska man göra när man är hemma?ska jag bara sitta och glo på tv hela dagarna...NEJ TACK!!!Man får se städning som lite bonus motion oxå...bättre att röra sig lite än bara sitta och dega.
I dag ska jag dock inte städa utan bara sortera och rensa alla skrymslen...haha
hörs sen!!PUSS KRAM SKUMBANAN

sjukstugan..eller vad?

Här går sjukdomarna bara runt runt,Saga är fortfarande hängig,börjar ta sig åt öronen oxå,Robin börjar bli krasslig,och jag har ont i halsen och känner mig helt slut.ska det aldrig ta slut?snart 3 veckor av sjuktillstånd på nån i familjen.Så ledsamt...
Måste ringa jobbet och ta vård av barn..again.Kommer inte bli rik på detta!
Dagen innehåller  nog bara soffläge med barn...
Ska senare hämta mitt blekmedel till tänderna och ringa Josse på salongen och kolla om det finns nån dust it och saltvatten spray till håret kvar.DUST IT är en helt underbar produkt,det är som ett puder som pudras i hårbotten sen gnugar man där man pudrat och vips så har man en shysst volym...LOVELY!saltvatten spray används då håret är lent och oformligt för mer sträv känsla darav lättare att göra frisyr.På tal om frisyrer och hår behöver mitt hår en ordentlig uppfräschning,skulle vilja klippa mig och färga nån fin färg med slingor.Ska lägga in en bild på en fin frisyr sen som jag är sugen på,men samtidigt har jag alltid haft långt hår och det tar såå sjukt lång tid att spara ut om jag ångrar mig.Ska rådfråga Josse om vad hon tror.
I morgon är det visning nr 2 på huset och vi skulle verkligen behöva åka ut och kolla och mäta på köket,då jag upplevde det som aningen trångt.Tar med lillebror Robert som är kreativ och har öga för det mesta,han har säkert lösning på problemen och han ska även få "äran"att bygga om badrummen med Thomas hjälp.Måste kolla med mamma om hon vill ha barnen medans vi är ute och kikar.
Vågar knappt hoppas att det här med huset går vägen...Går det vägen ska vi köpa ny soffa,som jag väntat på det..Min kära kusin Maria kan nog hjälpa mig med soff tips :)
nu vankas en sovstund för Saga som har 40 graders feber i dag och en Allevo måltidersättning till frukost för min del...bara 4 kg kvar tills målvikten :)
hörs sen pözzzzzzzzzzz


LEDIG...

Helgen över och nu är man ledig till onsdag,helgen på jobbet har gått jätte bra,mycket gäster men har jobbat med bra människor så det har funkat perfekt..nästan.I dag har vi kollat på HUSET!riktigt mysigt hus men enormt mycket renovering krävs..Men det är ju därför man har en händig man! Så nu är det bara och hålla tummar och tår.är såå trött så dagens inlägg blir kort och trist..tyvärr need my beauty sleep...
PUSSSSSS

jag e fan en slöis..

Alltså jag är en trött människa,en riktigt trött slöis.Skulle behöva åka på sov semester..undrar om det finns sånna?Speciella charter resor med grymma sängar och roomservice i sov-vänlig miljö... vore nåt alldeles extra det :) Nej som sagt är jätte trött varit en ganska kul dag på jobbet,mycket att göra som vanligt.Trevligt folk dock så tiden gick fort,ska som sagt jobba helgen ut.Just nu ligger jag i soffan,har legat här nån timma.Thomas och Saga kollar film och är sjukisar(dock lite piggare) har lagat ostgratinerad kassler med sparris och champinjonsås...var gott men jag var inte alls sugen på det så det blev bara lite mat för min del,ska släpa mig till affären snart och köpa snask.Har min ätardag i dag och då får jag äta allt jag vill muuuuums!
Saknar min mamma massor har inte träffats på en vecka fast vi bor jätte nära varandra!träffas på söndag i alla fall ska kolla på hus i Knutby och då ville mamma promt med.
dags att bada och ta en fredags öl.... ciao på er gott folk

lite ångest..eller?

Har lite ångest eller är bekymrad rätt ord? i alla fall har jag drabbats av ökad tankeverksamhet.. Hela dagen har gått åt till att tänka,och hur jag än vrider och vänder så måste vi/jag följande: *jobba mera alt söka nytt jobb,skulle gärna jobba varje vardag åtminstone. * flytta bor alldeles för trångt och vi betalar mycket pengar för ingenting. Skaffa oss fritid. Varken jag eller Thomas har mycket till fritid,känns väll extra mycket när jag varit hemma med sjuka barn såå länge. Vara barnlediga snart  har inte haft barnledigt på 8 månader,på tok för länge sedan.Skulle vara jätte skönt att bara få vara Annso & Thomas och rå om varandra lite..
Det är lätt att få lite ångest över allt som snurrar runt i huvudet... helst när man är en tänka sönder ALLT människa.

Var hos läkarn med Saga,hon hade halsfluss som befarat,inte konstigt att hon knappt kunnat sova o äta..min älskling snart är du frisk så vi kan gå ut och gunga och cykla!

Annars har dagen varit sig lik...Älskade frugan (jessica) var här och fikade lika trevligt som vanligt :) lagade Thomas favorit mat i dag Stekt potatis,stekt bacon,stekt korv och stekt ägg....USH och blä tycker jag men he loves it...vad gör man inte för sin sjuke man?

Nej nu vankas sängen...klockan ringer 4.30 i NATT hi hi...sov gott alla glada människor!

Vill oxå gratta en "vän" som klarat sitt körkort!!!Not a day to late ;)

Still sicknes in my home :(

Natten har varit ok...skulle dock gärna sova en hel natt snart,utan att Saga vaknar och hostar och behver alvedon.Ska ringa läkarn i dag.misstänker halsfluss eftersom hon knappt kan äta.Ville så gärna att Barnen skulle bli friska till i morgon då vi var bjudna på bröllop,men det ser mörkt ut.Kan inte gärna ta med 2 sjuka barn,och det finns ju inte nån barnvakt heller eftersom alla jobbar.Ska medela Martina det trista beskedet i dag,och vi som redan köpt kläder och så....

Annars så vankas det jobb,Fredag,lördag och söndag tur i oturtera  att Thomas är dålig oxå så han kan var hemma i morgon med barnen..vill gärna jobba dom passen jag fått..
Nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigg....Is the shit in the morning!!!!!!!!

Good evening everyone!

Kvällen är här,riktigt skönt.Känner mig så himla trött,vill bara somna under filten i soffan.Men eftersom Thomas är lite hängig så ska jag serva honom med honungsvatten och filt och film(askungen eller vad)
Kvällen har bara bestått av mys med barnen,läst bok och bäddat dockorna hon orkar inte så mycket mer än lite lugn lek... Mina Älskade barn bli friska snart + maken då...

Nu ska jag dippa grönsaker och ta mig en liten drink....

SOV GOTTIS!!!!!!!!!

sweden sucks

Oh vad jag saknar sommar,vill ha sol ,värme och ljumna vindar.Varje morgon när man vaknar e det bara GRÅTT.Vill fan knappt gå ur sängen,har så svårt att få energi utan lite ljus.Tycker ärligt talat att Sverige suger!Hade jag haft pengar så hade jag dragit utomlands BUMS!
Som alla säkerligen förstår så har dagen varit trist och sjukt seg,Saga är jättedålig hon har hög feber och hostar som bara den,Thomas är helt slut men jobbar ändå skulle dock komma tidigare eftersom han knappt orkar va där.Jag hostar väll snart upp lungorna eller nåt..
Till middag i dag blir det sjömansbiff,gott som attan.Är i och för sig buljong tokig och älskar potatis så mig faller det perfekt i smaken! En annan kul grej är att jag antagligen ska börja träna nere på stan..ska kolla runt samt provträna överallt innan jag bestämmer mig för var det ska bli.känns skit viktigt att stället har det där extra och att personalen är trevlig och kompetent.

ETT TIPS! I MORGON MED AFTONBLADET KAN MAN BÖRJA SAMLA BOURNE FILMERNA! ENDAST 59:- EN RIKTIGT GRYM TRIOLOGI!!!!

Onsdag och ett "nytt" barn

God morgon!
Hoppas ni sovit gott,jag har sovit sämre än sämst..Saga har sovit i mellan oss eftersom hon inte är frisk och vaknar nästan hela nätterna av sin hemska hosta.Både Thomas och jag stod som 2 lik i köket i morse...såå trötta.Nu känner jag mig dock jätte pigg. I går KLÖPP JAG ÄNTLIGEN ROBIN! Efter månader av tjat,bråk och mutförsök gick Robin i går med på att klippa av sig sitt hår,som han envisats med att spara. Han blev såå fin min lilla pojke är tillbaka!!
 FÖRE
 efter..

han har världens vakraste ögon som inte ahr synits pga hårdrocks/emo luggen...och nu finally!!


I dag ska jag inte göra mycket alls,lite less på att vara hemma med sjukisarna men eftersom Thomas tjänar bättre så faller hemma lotten på mig..
Uppdaterar min dag senare...puss so long
 saga

bilder från namngivningen mm
Annelie & sebbe
farfar tommy,sebbe,saga
saga & sebbe
stefan,Annika,tommy och sebbe
saga o pappa
 Moi
 våran jätte katt Loke


hemma med min sjuka troll..

I dag är jag hemma från jobbet eftersom båda barnen är sjuka.Dagen har ändå innehållit 2 fika besök trots överhängande smittorisk.Min käre pappa var här i morse på en fika,trevligt vi pratade inredning eftersom vi ska kolla på ett hus på söndag och vi behöver tips och ideer då övervåningen på huset ej är inredd.Saga är helt frälst i sin morfar kramar och pussar honom och klänger hela tiden i hans famn.Jättegulligt!!Efter pappsen åkt kom älskade farmor & farfar,oh mina underbara älskade farföräldrar älskar dem så mycket.Underbara farmor hade gjort lingonsylt och slånbärssaft...mums!!
Min käre syster har åkt hem nu...så det är alldeles tomt här hemma.Har så kul tillsammans,delar den mest konstiga och sjukaste humorn i världen..vi skrattar och skrattar åt helt sinnessjuka saker.Kan verkligen prata om allt med henne och det känns så skönt att få ventilera lite.Thomas är inte så pratsam(inom det djupa) och han är mer allvarlig än mig som är ganska flamsig så det behövs ibland nån att bara flamsa loss med.
Just nu sover Saga och Robin kollar film och det är nog dags att jag lagar middag,i dag blir det pasta med strimlad lövbiff i grädde med champinjoner...gott gott! I kvälls ak jag lägga ut auktioner på tradera...barnens urväxta kläder och mina egna avlagda.Behöver verkligen införskaffa en ny garderob hatar nog varenda plagg jag äger,så sälja det gamla och köpa nyttttt!!!
nu måste jag ta en cigg och en kaffe....
pusssss
pappa o robin
våran loke
saga

God morgon...

Måndag morgon...och den börjar knappast bra.Vaknade med en sjuk huvudvärk!varför?pga den oskyldiga drinken i går kväll?nej inte troligt,antagligen för att Saga har sovit i våran säng med sina bebisar(dockorna) och jag har sovit på ca 20 cm,så nacken e det nog som spökar.Alla är eller börjar bli förkylda här,det snoras och hostas om vartannat.Så i dag blir det ingen hemma själv städ/mys dag utan hemma med sjukt barn dag.Har jobbat helgen och det har gått jätte bra trots hög beläggning av gäster,jobbat ett toppen gäng i helgen!
I lördags träffade jag min kusin Maria,vi gick en stund på stan sen begav vi oss till lovely Terassen där vi hade jätte trevligt satt i 5 timmar ungefär och pratade och drack lite öl,åt en god tzatsiki oxå,min kusin Richard kom förbi med sin flickvän.Hade aldrig känt igen honom har nog inte träffat honom på 4 år eller nåt sånt.Hade i alla fall en super trevlig kväll som snart ska göras om!

I går var vi på namngivningskalas,Annelies Sebastian blev"döpt" och det vart jätte lyckat! Efteråt hämtatde vi älskade lovely sister som jag inte träffat på 2 lååånga veckor,var så mysigt att ses.Kollade på ensam mamma söker och svalt oss...var så enormt sugna på allt gott och lite till men stod emot o var duktiga!

Nu ska jag avnjuta en frukost i mkt trevligt syster sällskap!!!Puss so long

Den sämsta bloggerskan...ever

Alltså ok...jag vet är en riktigt usel bloggare,den uslaste av dom usla. Har varit så mycket att göra sista veckan + att jag varit förkyld.Mår mycket bättre nu och känner mig lagom laddad för en helg på jobbet.. Ska som sagt jobba frukost hela helgen dvs att klockan ringer klockan 5 i morse o lördag o söndag.Jobbade i dag och det var jätte skönt att vara tillbaka igen...och nu framöver blir det ganska mycket jobb.Mamma har varit barnvakt åt Saga nu på kvällen och vi har varit ute med Robin och ätit middag och gått på bio,vi såg Wall-e som hade premiär i dag.Super rolig film som bjöd på många skratt.Har verkligen haft en toppen kväll med mina favorit killar!!!
Nu ska jag kolla på weeds med älskling och sen blir det sängen.I morgon efter jobbet ska jag möta min kära kusin maria på stan och vi ska gå o äta eller nå sånt trevligt!

Natti natt

RSS 2.0