regn rego åter regn..

Jag hatar SVENSK sommar...varje år är det samma sak,man går och längtar efter nåt som knappt existerar.Svensk sommar innehåller oftast regn och blåst och en och annan strödag med sol. IT SUCKS!!!!!!!!!!
Nej nästa år blir det utomlands i stället..bye bye sweden!!

Annars har livet sista dagarna bestått av jobb,i helgen har jag jobbat på hotellet och i dag med pappsen...Riktigt kul att jobba,skulle gärna jobba mera och hela veckorna åtminstone.

I morgon ska jag med Victor på stan vi ska fixa smörgåstårtor och inhandla till bålen + äta frukost på jobbet.Ska dock ha trollen med mig så vi får väll se hur det går :)

Lite bilder från sistone

min klippnig



våran uteplats..dock stökig
Min fina mamma!Älskar dej så tack för allt!

Gog morgon...

God morgon...
Solen skiner och himlen är blå..Äntligen kan det vara så att sommaren äntligen är här?Vågar väll knappast hoppas för mycket för då börjar det säkerligen regna!
Är lite seg i dag för jag och grann tjejen satt ute och pratade till 0.30 i natt..Tog en och en annan drink oxå :)Så i dag är jag lite trött.
Ska ligga och bada med barnen hela dagen i dag och bara sola och njuta,mamma kommer senare och vi ska äta lunch i hop,ville dock att hon skulle komma nu på morgonen och gå förbi ica och köpa färska frallor,men hon skulle göra annat.
I helgen ska jag jobba,så det ska bli kul,har inte jobbat på länge.

Nu blir det bikini och frukost ute i det gröna....

va fan!

Nu på morgonen har Sagas utslag kommit tillbaka,antar att det är nässelutslag,då jag googlat på det och bilder,syntom och allt ser precis ut som nässel utslag.Tycker dock att det är konstigt att läkaren inte såg vad det är för utslag.Ska ringa husläkaren vid 8,hoppas på en snabb tid i dag + hjälp vad vi ska göra för att få i Saga medicinen.

Min dag annars kommer innehålla följande:

*Damma vardagsrummet
*skura av badrummet
*Träna styrka
*Cykla till tandläkaren och köpa mer blekning till tänderna
*Förbi brantan bageriet och kolla tårtor till Victor
*Älskade syster kommer och Victor som ska åka skateboard med Robin.

 Saga liten!!!


Igår kom älskade Robin hem,Han har varit hos sin pappa i över en vecka..Så skönt att ha min lill kille hemma igen,allt känns så tomt här hemma när han är borta..





mitt älskade barn..

Ush i går upplevde jag den hemskaste stunden i mitt liv!

Vaknade vid 7 och eftersom det var Thomas sov morgon så smög jag upp med Saga,la henne i soffan med vällingen och satte på pippi,satte mig brevid henne och drack mitt kaffe.Ser i ögonvrån hur hon börjar klia på armar och bröst,tar upp henne ur filten och ser att överallt på hennes lilla kropp har det kommit upp stora svullnader med nått som ser ut som bett mitt i,kommer bara flera och flera.Ringer till 1177 och dom säger att hon antagligen fått en allergisk reaktion och att vi snabbt måste komma in till akuten + hålla koll så hon inte svullnar igen i halsen och slutar andas och hamnar i chock.Springer och väcker Thomas och skyndar mig att klä på saga och mig själv,resan till Akuten var den längsta i mitt liv.Väl där så undersökte dom Saga men kunde dock inte tala om vad det hela berodde på,allt var ju så konstigt eftersom hon endast ätit välling i samband med detta.Fick allergi medicin utskrivet och åkte hem,under hela dagen dök det upp nya svullnader...hela tiden trodde jag: nu slutar hon andas,nu förlorar jag min dotter.Hemskaste känslor en förälder kan känna!
Nu är Sagas svullnader mycket bättre,pratat med läkaren i dag och dom sa att det var lungt nu,att vi kunde slappna av och sova i natt...Mina barn älskar er mer än ord kan beskriva!!!Ni är mitt liv!!Inget ,inget i världen kan mätas med kärleken till ett barn!inte kärleken till en kille eller tjej,inte pengar INGET!inget är så rent och fint som kärleken du får från ett barn..bara och se hur barnet ser på en,hur dom härmar allt man gör,när dom kryper upp brevid en och lägger sin lilla hand i din stora... Barn e det finaste som finns!!!

Ska nu ha 3 härliga veckor med barnen själv innan Thomas får semester,ska bara njuta och leka!!
pusssssss
 sagas rygg i går överallt var dessa "utslag"

midsommarbilder

jag o saga på väg till märsta
 Lillebror
Lillebrors fina bil och nya fälgarna
 Min sexiga make!
 Min älskade farfar!!
Broders son Isak + pappas hund Tess

Broders fru Josefin och dotter Ella
pappa och Tess
Bror,Saga och isak
bror,Josse och Ella
Älskade Saga
Älskade farmor

Happy midsummer!!!

Glad midsommar på er alla!
Nu håller vi tummarna att vi slipper regn och rusk, och helst att solen tittar fram.
Vi ska åka till Sigtuna och fira en traditionel midsommar med Släkt och vänner.Kl 13.00 är det sill lunch och vid 16 så tänds grillarna och senare i kväll så åker vi tillbaka hem,var meningen att vi skulle ha husvagn med oss och vara kvar till söndag.Men efter som vädret är så ostadigt så tar vi campingen senare i sommar.Känns så tomt att inte Robin är med oss,han brukar alltid fira midsommar med oss,men i år firar han med sin far.



vi förlorade :(

Vilket skit,fy fan vad tråkigt!EM är över för Sverige för den här gången...och jag säger bara blääääää!!!


Dagen kommer att bestå av...
*träning(styrka)
*Älskade pappa kommer på besök
*Skura badrum + kök
*Frisör besök för slingor och klippning
*vattna blooms
*rensning av diverse garderober och skåp

Ska överraska älskling med en mysig middag oxå...får se vad det blir för gotti gott!!!
Nu ska jag nog sätta i gång innan min far ringer & säger att dom e på ingång...
pusssss


sicken trevlig dag...

Haft en jätte trevlig dag i dag...
Lämnade Saga på dagis vid 8.30 sen cyklade jag hem och dammsög och torkade golven,snabb som blixten :) Vid 10 kom kära fru Jessica och vi drack kaffe och satt och hade det trevligt på balkongen,beslöt oss efter ett tag att cykla till chillistore och colorama.Gick runt och kollade tapeter och prov satt soffor på chilli,drömde oss bort bland alla snygga möbler och inredningsdetaljer..den affären har ALLT!
Cyklade sen till OLIVO och köpte sallad...avnjöt sen den goda salladen innan det var dags att hämta Saga.
Thomas har byggt en trappa i mellan våran balkong och uteplats i dag...blev jätte fint!Älskade bror var här oxå och hjälpte till i byggandet och så spelade vi fotboll med alla barn..jätte glad för Robert och Josse och barnen följer med ut till Sigtuna på midsommar.ska bli trevligt!La förresten in sillen i går + gjorde köttbullar så lite är förberett i alla fall.


Annars är livet sig inte lekt då jag helt ändrat matintag + att jag tränar mycket just nu.Har oxå börjat med Allev´o måltidersättning,har gått ner 1.5 kg so far!ska dock gå ner ca 4-6 kg så en liten bit kvar,men känner mig sjukt taggad så det ska inte bli några problem..Målet är mina svarta jeans till reggae festivalen,har alltså i dag 50 dagar på mig!!
nej nu ska jag kika fotboll med kärlek....
pözzzzzzzz


Mer bilder....


SAGA O SEBASTIAN!




it's raining..

 HAHA JAG ÄR LITE BERUSAD OCH POSAR I BUSSKUREN!

Hela dagen har regnat bort,har öst ner..ush så tråkigt!!

Har inte gjort mycket alls i dag,Saga har varit ledig så vi hkaar myst och bara haft det allmänt bra trots vädret...Efter middagen åkte vi till coop och handlade lite sen åkte vi till Annelie och Sebastian och fikade...mys pys!! ciao!

Lite bilder från sistone...

Jag i Lördags :)
 systern posar...
 ÅRSTA'S FULLASTE...
 ÄLSKADE SYSTER!!!
HEMMA HOS CAM...

cAMILLA & DANNE




söndags ångest!

Helgen över och vädret har varit dåligt,känns som jag hela min kropp skriker efter sol.Hatar svensk sommar när den bara består av regn blåst!Midsommar lär ju oxå regna som vanligt...nej ush va negativ jag e..
I fredags åkte Robin till sin pappa och ska vara där i en vecka...känns så tomt hemma utan min lilla kille som tjoar och leker!


Annars har dagen varit tung..bakis som fan!suck att man aldrig lär sig fast man sagt :aldrig mer typ 10000 ggr...Jag och syster festade i går...hahaha no comments about the night! hade kul fast fulla som få

heja sverige!!!!

Sitter just nu och kollar på fotbollen..massa boys i shorts kan det bli bättre?haha! tar en öl med älskling och äter popcorn det är nästan lika bra :)



Annars har kvällen bestått av städning,så jävla skönt att städa när man är helt själv hemma.Thomas o Saga åkte till hans mor&far och Robin var ute och lekte så jag for omkring och dammsög,torkade golv och dammade + skurade badrum och kök!Avslutade städningen ute på våran fina uteplats med ett kallt glas saft och en cigg...thats the shit!!!     
Nu vankas beauty night.. ansiktsmask,peeling och diverse andra ritualer... puss puss
ps måste tipsa om en super bra primer från lancome "la base" heter den och är grym under foundationen..




jobbat o jobbat :)

Haft en bra dag på jobbet,gått jätte bra dock sjukt varmt i köket.Efter jobbet träffade jag älskade mor ett tag på stan cyklade sedan hem och åt lunch.
E så sjukt trött + att det regnar och det gör ju knappast saken bättre.Ska hämta Saga på dagis nu sen blir det nog film i soffan.

Godmorgon!

Godmorgon på er alla!
Hoppas ni sovit gott,för det har inte jag gjort.Verken jag eller Thomas kunde somna igår var vakna till 4 i morse och klockan ringde vid sex o halv sju...suck va jag e trött.Saga har fått värmeutslag eller soleksem så i dag måste jag ringa läkaren,stackarn har kliat hela natten.
Dagen kommer nog innehålla en liten siesta + lite städ och dyl...Ska jobba tisdag,onsdag och lördag så lite städning måste utföras i dag.
Ska även i dag börja med måltidsersättning eftersom jag gått upp 4 kg i vikt nu sammanlagt,kommer knappt i mina jeans längre...Haha fast Thomas tycker det e fint då det automatiskt blir mer bröst o rumpa...killar killar...

Pözzzzzz



lite bilder från helg o studenten









helgen har varit varm o åter varm...har oxå mått pyton efter intag av kina mat i fredags.Äntligen nu känns allt som vanligt!!!
Syster tog studenten i torsdags...mycket trevligt och lyckat!!
Mer bilder kommer...ska ut o blossa i blåsten nu pözzzzzzzzzzzzzz


förberedelser..

Äntligen är smörgåstårtan gjord i alla fall alla fyllningar och nu får den stå och dra till i morgon bitti då den ska garneras,lär ju bli måttligt stressigt.Ska sminka både Veronica och mamma fixa deras hår + mig själv och barnen..ohhh skulle haft flera badrum borde nog köpa en herrgård istället!
Snart ska jag och mamma gå till antik affären har borta,ska leta efter flera renoveringsn objekt..typ krukor och dyl.. Ni andra kan ju passa på att njuta av det fina vädret...skulle gärna ligga i solstolen och dricka iskaffe och jobba på brännan!!
so long pözzzzzzzzzzzzzimage108 ha ha skönt tryck på tröjan!!!!

long time no see...

Ush har haft så mycket för mig den sista tiden,bara stressat runt och styrt och ställt inför systers kommande student.På torsdag "smäller det klockan 12.15 springer älskade lilla syster ut,hon kommer att vara såå fin,kan knappt fatta att hon blivit så stor.Sen efteråt blir det lite fest i en lokal vi hyrt här i våran förening,så i morgon kväll ska jag och mamma göra smörgåstårtor och dekorera lokalen samt börja med skönhetsritualer haha tjejer tjejer,veronica ska oxå sova här så i morgon blir huset fullt av tjejer.
Har dock inte hittat något att ha på mig,vet fan inte vad jag ska ha eller vad jag letar efter..känns samtidigt trist att köpa en klänning som bara kommer att användas på student dagen och aldrig mer,i morgon fortsätter jakten på klänningen.
Annars är livet sig likt,,jobbar dock mindre än jag igentligen vill,skulle gärna jobba oftare och mer.Trivs jätte bra på jobbet verkligen.synd bara att sommaren inte blev så jobb fylld som jag hoppades på :(  ser fram emot reggaefestivalen som fan,kan knappt bärga mig!!!!! typ 60 dagar kvar sen smäller det...
nej ska väll ta ett bloss då...
puss puss
image107 önskar verkligen att Ijahman skulle komma i sommar!!!!!!

RSS 2.0